МОНОЛОГЪТ НА КРАЛ НАРЦИС. ВИРУСА, АКО ГЛЕДА БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ ЩЕ СЕ САМОУБИЕ ОТ БЕЗНАДЕЖДНОСТ

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/monologat-na-kral-narcis-virusa-ako-gleda-balgarska-televiziya-shte-se-samoubie-ot-beznadezhdnost/16439 SvobodnoSlovo.eu
МОНОЛОГЪТ НА КРАЛ НАРЦИС. ВИРУСА, АКО ГЛЕДА БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ ЩЕ СЕ САМОУБИЕ ОТ БЕЗНАДЕЖДНОСТ

Монологът на крал Нарцис продължава….

Хиляди брифинги с една едничка полумярка 60/40… На фона на Европа тук отново ситуацията е комична.

Никой, никъде, не говори и дори не си и мисли са тримесечен локдаун, това е поредното оправдание на Борисов за ошушканата хазна на България – с претенциите му за пестеливост отдавна е приключено, не разбирам как можете да се връзвате на човек похарчил еднолично за тотално ненужни дейности около 6.5 млрд лева, само преди три месеца? Тези пари, дали не са ни нужни днес, а в по-голямата си част са откраднати и присвоени!

Като каже – „всички ме хвалят“ и си представям едно бавноразвиващо се дете, което с добродушна физиономия прави страхотни простотии, които възрастните приемат с усмивка и разбиране.

Знаех си, ще победим коронавируса с постановления на МС и брифинги. Той, верно, вируса, ако гледа българска телевизия ще се самоубие от безнадежност.

Германия вдига капацитета си на тестване до 500 000 на седмица. България регулира броят на брифингите.

Гледам бойко, осрал се до ушите, ама вика „мене европейските лидери много ме хвалят, че най – дълго стисках“.

Георги Дренчев

П.П. Стефан Гайдарски: Не е фатално, когато в добри дни си с осакатено гражданско чувство, има вероятност да не те зашлеви през лицето основният обществен въпрос.

Фатално е обаче в криза да си с осакатено гражданско чувство – основният обществен въпрос най-малко ти чупи краката.

Основният обществен въпрос е кой управлява.

Ето и новините от днес:

1. Щабът е закрит, Мутафчийски официално е говоряща кукла в Министерски съвет.

2. Борисов пожарно поема кризата на ръчно управление с всички последици, кой какъв специалист е и в какво е компетентен е закрита тема.

3. Основният обществен въпрос измества всички изпарения от възгледите на лицата с осакатено гражданско чувство в посока какво смятат за пандемията, солидарността, правата, стомашните спазми и как възнамеряват да пазят себе си и света от пандемията.

4. Осакатеното гражданско чувство води до болест, фалит и всеобхватна нищета.

5. Без значение кой какъв е, на всички ще ни се наложи да отговорим на основния обществен въпрос, поради естеството на устройство на обществото.

Основният обществен въпрос е решен различно в останалите европейски страни и приложими аналогии с България не са възможни

http://afera.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.