Не е родина държава, която не може да се справи с няколко мутри!

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/ne-e-rodina-darzhava-koyato-ne-mozhe-da-se-spravi-s-nyakolko-mutri/5268 SvobodnoSlovo.eu
Не е родина държава, която не може да се справи с няколко мутри!

Няколко мутри безчинстват в държавата и тя е безпомощна да се справи с тях.Саботират всеки опит за промяна, прикриват следите на своите престъпления, захранват хибридната война, зареждат фабриката за зловредни слухове, плащат кампаниите за дискредитиране и оплюване на политиците от новото управление, блокират вземането на важни решения в парламента, спъват работата на комисиите по важни проектозакони.

Същите мутри пишат сигнали и "доклади" за нарушения на новата власт до посолства и ЕС. Техните медии бълват техните манипулации и лъжи.

Всеки може да ги назове поименно. Финансират мръсната си антинационална дейност с пари, заграбени от българските граждани. Добре, че безмозъчният им тръст ражда уникално тъпи идеи, като привикването на премиера Петков и министър Йоданова от прокуратурата и КПКОНПИ, та хората да виждат за какви идиоти става дума. (Което ни припомня необяснимото гласуване на оставката на Цацаров от 1 март...)

Оставени да си разиграват коня, тези хора ще стигнат до крайности. Връщането във властта е тяхното спасение и ще направят всичко, за да се докопат отново до нея. Да, ще минат и през трупове, ако трябва. Ще предизвикат етнически конфликт. Или политическо покушение. Не са за подценяване, няма спор.

Но все пак е трудно човек да си отговори: Каква е тази държава, която не може да се справи с няколко нагли типа?

Пленената, е най-бързият отговор. Имате ли друг?

Огнян Стефанов

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.