Николай Хаджигенов: Борисов е цар на всякакви политически, медицински и религиозни пунтамари

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/nikolay-hadzhigenov-borisov-e-car-na-vsyakakvi-politicheski-medicinski-i-religiozni-puntamari/15925 SvobodnoSlovo.eu
Николай Хаджигенов: Борисов е цар на всякакви политически, медицински и религиозни пунтамари

Ако чакаме гладът да ни изведе на улицата, трябват още 2-3 месеца извънредно положение и крайцерът „Аврора“ пасти ще яде. Нацоналната стачка е възможна, особено в сегашната ситуация: излез, вземи си книжка или вестник и седни пред кметството или министерския съвет. Не се иска нищо друго. Законно е, не могат да те набият. Ако това стане масово за един ден, на втория или третия няма правителство, което може да се задържи. Ще бъдем свободни, без да е нужно да сме гладни. Правителството целенасочено воюва с българските граждани. Това заяви във видео интервю за „Студио Банкеръ“ адвокат Николай Хаджигенов.

В нтервюто адв. Хаджигенов каза още:

Борисов няма как да излезе като спасител. С плиткото си политическо мислене, което е по-скоро инстинкт, той смята, че ни спасява от вируса. Цар е на всякакви политически, медицински и религиозни пунтамари. Но вече го няма Цветанов да му прави стъкмистиките и истината е явна за всички. Хората са бесни, дори най-уплашените. Те нямат майбаси и бентлита за продаване.

Вижте цялото интервю с Николай Хаджигенов:

Задължтелна е нова конституция и гражданско представтелство във властта.

Кое му е трудното да си напазаруваш партии? У нас те са еднолични търговски дружества – купуваш лидерите и партиите са твои. За да купиш гражданина, той трябва да се продава.

Властта намери забавление за народа, атакувайки „лошите“ олигарси, „техните“ олигарси обаче са недосегаеми. Домусчиев е хубав пример. Купи формално Нова ТВ, но съдейки по това, което се случва, той е само лицето, най-вероятно зад сделката стои медийният магнат Пеевски.

По отношение на МВР и прокуратура – там сме в пъти по-зле, отколкото при социализма. Вървим назад и постоянна коментираме, че нашето дъно няма дъно.

banker.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.