Nostrabet: И българските играчи вече могат да залагат с Bitcoin-и

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/nostrabet-i-balgarskite-igrachi-veche-mogat-da-zalagat-s-bitcoin-i/13418 SvobodnoSlovo.eu
Nostrabet: И българските играчи вече могат да залагат с Bitcoin-и

Със сигурност поне веднъж в последните няколко години сте чували термина биткойн. Това мистично същество за кратко време успя да се превърне във феномен, особено през последните 5 години, когато на даден етап поставяше сериозни рекорди на стойността си. Чуха се разнообразни теории, забелязахме наличието на все по-интересни и вълнуващи конспирации, но най-накрая всички те се оказаха грешни, а големите компании започнаха с отворени ръце да приемат извършването на всякакъв бизнес чрез тях.

Днес можем да забележим, че всички големи банки приемат и обслужват сметки с криптовалути, гиганти като Microsoft и Amazon приемат това разплащане, а на фона на всички останало не трябва да забравяме, че бизнес сфери като хотелиерството и авио компаниите обслужват клиенти с електронен портфейл. Въпросът в такива моменти е: какво е биткойн? 

В най-общ смисъл, това е система, която позволява на всеки потребител да пусне своя компютърен хардуер под наем, позволявайки в специално пригодена мрежа. За тази услуга се предлагат различни криптовалути. Един интересен факт е, че много скоро самата система се разви изключително много и позволи на мнозина да закупуват биткойни и да използват системата за разплащания съвсем тенденциозно. 

Причината за голямата популярност идва от факта, че разплащанията стават изключително бързо и почти моментално. Електронният път позволява на всеки от единия край на света да изпрати средства на човек до другия край и да бъде спокоен, че ще стигнат до там в рамките на секунди и в зависимост от интернет връзката. Ето защо и повече бизнеси решиха да преструктурират системата си и да обслужват по-бързо клиентите си. С елиминирането на посредника - най-често банката - финансите могат да се движат със скоростта на светлината. 

Имайки предвид обаче изискванията на регулаторите, както и преструктурирането на самата система, всеки бизнес среща известни затруднения. Хазартната индустрия например се слави като един от бизнесите, който винаги е отворен за иновации и щом електронният портфейл се появи, все повече букмейкъри и онлайн казина започнаха тестове и интегриране. 

Добрата новина е, че днес все повече български играчи могат да се възползват от тази услуга и вече има брандове, които с удоволствие ще предоставят тази възможност и ще приемат залози и депозити под тази форма. Можете да посетите сайта на Nostrabet, където освен професионална оценка на всеки букмейкър ще откриете и кои точно предлагат тази услуга. 

Може да обърнете внимание и на полезните съвети и стратегии, които са предоставени с точни примери. Какво точно се променя, когато поставяме залог с крипто валути? На първо място трябва да отбележим бързината на обслужване, както вече споменахме в горните редове. Тегленето на печалби става мигновено и освен това можем да забележим, че системата за изплащания е значително по-сигурна. 

Да не забравяме, че дигиталните портфейли се славят с особена анонимност, която допълнително защитава играчите, а това е необходимо за играчите, които са се насочили към по-сериозните печалби. Разбира се, изплащането на печалба в биткойни има и други положителни страни, особено след като стойността им се променя доста сериозно, следователно и като валута трупат допълнителни позитиви. Въпреки това, фокусът винаги ще остава върху скоростта и сигурността. Имайки предвид, че хазартните регулатори са безкомпромисни, можем да бъдем сигурни, че употребата на биткойни в този сектор със сигурност ще бъде печеливша за абсолютно всички.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.