Психично болната Йорданка Колева изперка тотално: Тодор Стефанов е платен от ГЕРБ (СНИМКА)

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/psihichno-bolnata-yordanka-koleva-izperka-totalno-todor-stefanov-e-platen-ot-gerb-snimka/13888 SvobodnoSlovo.eu
Психично болната Йорданка Колева изперка тотално: Тодор Стефанов е платен от ГЕРБ (СНИМКА)

Скандално известната с името психично болната Йорданка Колева изперка тотоално, видя репортер на Информационна агенция News24sofia.eu.

Жената на години за пореден път показа, че е паднала толкова ниско, че може да си прави пиар на гръба на журналистът Тодор Стефанов.

От известно време на сам скандланата бабичка пише в личния си профил във Facebook лъжи по адрес на колегата. Последната публикация е от вчера.

Ето го „момченцето“, което организира днес разгрома на палатките, пише с откровени лъжи психично болната Йорданка Колева.

Жената без работа, но на пенсия от държавата продължава да пише в публикацията си:

Краде, лъже, големия „журналист“. Пише гнусно и против мен.

Освен, че дъртата бабичка нарушава закона за личните данни нагло си е прозволила да качи трите имена на колегата както и негова снимка взета от неговия личен профил:

Трябва да се гони от протестите. Човек на ГЕРБ и на ЦВ. ЦВ. Дават му пари за някои дейности. Към ПИК. И журналистка на ПИК имаше. Тодор Росицов Стефанов, пише още болната бабичка.

Коя е Йорданка Колева?

Йорданка Колева, известна като „лечителката“ Йоана Рубин, забърка скандал в БНТ преди време. Тогава тя не спря да чете програмата си реч и не позволи на водещата Поли Златарева да й зададе нито един въпрос. На няколко пъти водещата опита да я прекъсне, но Колева – Рубин не й обръщаше внимание и продължаваше да чете от листчето си.

„Ще питам къде е Дейвид. И аз не съм чувала нищо скоро за него. Той дойде да се срещне с мен. Но тия от Би Ти Ви разбрали и го дадоха на Бойко. А трябваше да е инкогнито. Аз го поканих, но мислех да уточним допълнително. Защо сте толкова тъпи, не мога да разбера!? Защото сте свикнали всички да ви лъжат. Изтекла е информация при тия джофри от Би Ти Ви“, реве Колева в социалните мрежи, видя „Дейли Прес“.

И допълва:

Дори казаха, че никой не го е канил, а той не се знае защо ще идва. Да не би да е дошъл да види тъпия Бойко!? Не дойде въобще за това. Нали точно аз го поканих!? Тия от Би Ти Ви съобщиха, че никой не знае защо идва. Същия ден казах на една приятелка, продавачка в магазин, че трябва да се връщам бързо в София, че Дейвид ще дойде. А тя ми казва, не съм чула. Тогава й казах, че трябва да е скришно. Трябваше да се видим в посолството и да не се знае, че е тук. И вечерта като го изтъпанчиха, че научили от Лондон, направо онемях. Но те ми четат писмата“, пише тя в личния си профил, а под поста и е пълно със смях.

Изобличената от „Хрътките” псевдолечителка Йоана Рубин напусна страната. Преди години тя бе задържана за 24 часа след сигнал на предаването. Рубин твърдеше, че срещу 1000 лева на сеанс лекува рак, като подвеждаше пациентите си да спрат традиционното си лечение. Оказа се, че потърпевшите от лечителката са много. Мнимата лекарка замина за Турция. За връщане на взетите от нея пари и дума не може да става. Не е ясно дали и кога г-жа Рубин, която твърди че има пръст във връщането на българските медици от Либия, ще се върне в България. На пресконференция, след като излезе от ареста, лечителката обясни, че обсъдила с Никола Саркози плана за връщането на медиците, докато двамата похапвали в китайски ресторант“, добавят от топ телевизията пред медията ни, съобщиха преди време от bTV.

Репортер по темата: Айя Иоргова

https://news24sofia.eu/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.