САБОТАЖЪТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/sabotazhat-sreshtu-balgariya/7988 SvobodnoSlovo.eu
САБОТАЖЪТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ

Господа и госпожи народни представители! Това, което правите в Парламента е саботаж. Разпри и крамоли до днес, когато някак отмяната на спецправосъдието отново не се състоя. Всъщност - смятате ли въобще да свършите някаква работа? Бюджет? Нещо друго? Наистина ли ще докажете думите на Борисов, че без него следва институционален разпад на държавата?

Подигравате ли се, тънки сметки ли си правите, време ли губите заради игра с датите на изборите - вие просто и явно взривявате всяко събитие и намерение. Политическата класа не пожела да допусне нови хора в редовете си, а днес просто се подиграва с всеки нормален избирател. Това няма да свърши добре.

САБОТАЖЪТ срещу България има само два резултата - или политическата класа кърваво ще си тръгне или кърваво ще си отиде Бълагрия под ваше ръковство. Добра, лоша, чужда, наша - нито една страна не може да издържи саботажа на собствените си водачи. Помнете му думата и си опичайте акъла.

Мартин Карбовски

lentata.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.