Василена Чонова, бившият сценарист на Трифонов, за колегите си: Срам ме е! Замайват се от наглост!

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/vasilena-chonova-bivshiyat-scenarist-na-trifonov-za-kolegite-si-sram-me-e-zamayvat-se-ot-naglost/8766 SvobodnoSlovo.eu
Василена Чонова, бившият сценарист на Трифонов, за колегите си: Срам ме е! Замайват се от наглост!

"За тези десетки години натискане колегите така са свикнали уважаемият зрител да им пляска по команда, че сега много се сърдят, дето не ги аплодираме дружно.

Василена Чонова, бившият сценарист на Слави Трифонов

Фейсбук

Едно време в "Шоуто на Слави" сценаристите се редувахме да натискаме бутона, който управляваше червената светеща табела APPLAUSE в студиото. На наш си жаргон един оставаше на записа "дежурен по копче". Ти натискаш и цялата зала пляска, изразява радост и възхищение. Зрител да не остане неразпляскан - толкова настойчиво го натискахме това клето копче.

За тези десетки години натискане колегите така са свикнали уважаемият зрител да им пляска по команда, че сега много се сърдят, дето не ги аплодираме дружно.

Чак се пенят, обиждат, леят злоба и се замайват от наглост. А мен ме е срам и заради тях."

http://epicenter.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.