ЯВОР ДАЧКОВ ЗА ЗЕЛЕНСКИ: ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА ИЗСЛУШВАТ МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ, КОЙТО ДА ИМ ГОВОРИ ЗАГОТОВКИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/yavor-dachkov-za-zelenski-tova-e-vse-edno-da-izslushvat-milko-kalaydzhiev-koyto-da-im-govori-zagotovki-za-demokraciyata/4264 SvobodnoSlovo.eu
ЯВОР ДАЧКОВ ЗА ЗЕЛЕНСКИ: ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА ИЗСЛУШВАТ МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ, КОЙТО ДА ИМ ГОВОРИ ЗАГОТОВКИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА

Зеленски изнася речи по видео в американския сенат, английския парламент (люлката на консерватизма) и Бундестага, обирайки аплаузи на крака. Речите му са писани от треторазрядни сценаристи, които пишат филмите, снимани в "Бояна" с Шварецнегер. Зеленски дори се отъждестви с Рейгън:). Клишета и долна пропаганда, която този шут не би произнесъл никога, ако американците не стояха отзад.

На неговата съвест лежат 800 убити цивилни (според статистиката на ООН досега). САЩ приключиха Ирак за 40 дни с много повече убити. Зеленски е някакъв Слави Трифонов със световен успех. Аз се изумявам на аплаузите, които тези недодялани и очевидно скалъпени от евтин пиар речи, получават в парламентарни демокрации с традиции. Това е все едно да изслушват Милко Калайджиев, който да им говори заготовки за демокрацията. Западът приключва, но неговите активисти още не го знаят. Както не го знаеха членовете на политбюро през 1988-а. Светът е друг и той не се върти около корнукопията на средностатистическия западен елит.

Путин не е луд като Хитлер, а възгледът му за света е изключително рационален. Никога не съм виждал по-безобразна пропаганда от тази за войната в Украйна. И то от западна страна. Това, което правят те (от гледна точка на журналистическата етика и истината) е безобразно и подсъдно. Западът в момента е фашизъм и комунизъм едновременно. Цензура и безогледен цинизъм в едно.

https://vtorifront.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.