Ваня Григорова: Васил Терзиев не е добър стопанин на София

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vanya-grigorova-vasil-terziev-ne-e-dobar-stopanin-na-sofiya/122322 SvobodnoSlovo.eu
Ваня Григорова: Васил Терзиев не е добър стопанин на София

Днес можеше да седи тук председателят на Столичният общински съвет (СОС), ако ПП-ДБ-СС е имаха възможност да подкрепят нашия кандидат – Диана Томова. Имаха възможност да подкрепят кандидата на „Възраждане” като благодарност, че г-н Терзиев бе подкрепен от тях. Не разбирам и защо от ГЕРБ не подкрепиха г-н Бонев. Компромис не бива да има с принципите. Това заяви общинският съветник в СОС Ваня Григорова в предаването „Панорама” по БНТ.

„Срещата ни с кмета в неделя протече над предвиденото, защото говорехме в детайли за проблемите на София. Всички тези разговори трябваше да започнат веднага. Г-н Терзиев изпрати покана до политическите лидери, но ние сме коалиция, аз нямам лидер”, каза тя.

Григорова допълни, че силно се надява преди четвъртък, когато е следващото гласуване за председател на СОС, да има "няколко кръга" разговори за постигане на разумен компромис.

„Не съм съгласна, че снегът беше природно бедствие. Има несправяне със задачата. Топлото време беше това, което ни спаси от ледените пързалки по улиците, но клоните продължават да стоят по улиците. Това е резултат от годините на разграждане в столицата. Ние нямаме добри стопани - нито на национално, нито на общинско ниво. Васил Терзиев е добър стопанин, той ще се грижи за това, което управлява. Един кмет трябва да е добър стопанин, иначе защо да не концесионираме властта в столицата”, предупреди Григорова.

„Когато говорим за това, че няма квалифицирани хора, ако няма достатъчно увеличение на заплатата, няма да се запазят хората. Когато трябва да се сблъскаш с работодател, трябва да се бориш с най-тежкия феодал. Днес звънях на г-н Терзиев, той не ми вдигна, не отговори и на смс-а ми. Щом отказва да си говорим – ще го правим публично”, закани се Григорова.

https://fakti.bg/

3 Коментара

Сенека

9 months before

Софиянци превърнаха Столична община в набор от вибратори. Гъз расте но не поумнява.

Коментирай

Тая Шунда пък какво се напъва . . .

9 months before

Не й ли идва в тъпия Бъбрек, че за нея тази ситуация й е Win-Win . . . Ама, като си Шунда . . .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.