АБСУРДИТЕ В АБСУРДИСТАН

https://svobodnoslovo.eu/komentar/absurdite-v-absurdistan/16578 SvobodnoSlovo.eu
АБСУРДИТЕ В АБСУРДИСТАН

ГМР е готов да зарази и разболее всички, но да не се лиши от ежедневната си доза медийна слава. В деня, в който шефът на Генкоронавирусщаба заяви, че повече от двама възрастни на едно място да не се събират, когато всички призоваха за социална изолация, когато цялото правителство си сложи рамка "Остани в къщи", Мутрата отново хукна като изоглавен из територията, като естествено Севда ТВ заснема всяко негово действие и дума.

Обясняват на хората да си стоят в къщи, а от там те гледат как безотговорно ГМР е помъкнал половината щаб и администрация като антураж на тура му за овации. За него явно нищо не важи, нито извънредно положение, нито зарази, нито елементарна съпричастност с хората, принудени да си стоят у дома.

И бих го възприела, ако този тур не беше заради болните нарцистични напъни на Мутрата, а заради нещо спешно. Заводът явно може да си работи и без величайшото Му присъствие, а той само им пречи и ги натоварва. Какво постига с това, освен елементарен и цървулски ПР?

Абсурдите на територията идват в повече. Неук илитерат, страдащ от болестно нарцистично разстройство, е начело на държавата в момент на извънредно положение!

Абсурд в Абсурдистан! Бог да пази българите! Извън онези 80 %!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.