БИВА, БИВА, АМА БИВОЛ В БАРСЕЛОНА НЕ БИВА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/biva-biva-ama-bivol-v-barselona-ne-biva/16898 SvobodnoSlovo.eu
БИВА, БИВА, АМА БИВОЛ В БАРСЕЛОНА НЕ БИВА

Очаквано на света също му писна от ГМР /Главната Мутра на Републиката/. Вярно, полезен за мръсни поръчки като горене на боклук, евтина робска ръка и т.н., но все пак бива, бива, ама бивол в Барселона не бива!

Испанските медии днес гърмят за сериозните подозрения на българския министър-председател в организирана престъпна група за пране на пари. Аз бих добавила, че съдейки по раздвоението на личността му, самият той си е ОПГ сам по себе си. Прокуратурата в България, Онази Комисия /по корупцията/, ДАНС, МАНС и ПРОВАНС не намират никакъв подод да разследват някой друг освен противниците на Премиера-Слънце!

За къщата в Барселона се носят легенди. За някаква поредна женица - либе на ГМР, също. Никой обаче не си прави труда това да се провери. Омерта, драги българи, пълна омерта на мафиотските структури, превзели държавната власт.

Интересно ми е как чужди граждани и медии биха реагирали на клипчето как ГМР навиква като говедо член на кабинета си. И как оня стои като наказан ученик с наведена глава. Защото тук покрай гаменските изпълнения отдавна сме загубили границите на нормалното поведение. Особено на политиците. Повечето от тях са с такива отклонения ментални, възпитателни и образователни, че всичко нормално покрай тях избледнява и умира в агония!

Е, Гешев, какво прайм ся??? Хайде, нахлупвай каскета, разгащвай ризата и припкай към Барселона да спасяваш задните части на Борисов. Че ще му трябват за Симитли!

Скоро на всички по света ще им писне от наглостта и арогантността на Борисов. Дори на американските им господари. Защото дори те ще се окалят и омърсят от досега с този отпадък на човечеството.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.