Брюксел е по-мълчалив и от вчера. Американците и те се чукат по главата какво се случи

https://svobodnoslovo.eu/komentar/bryuksel-e-po-malchaliv-i-ot-vchera-amerikancite-i-te-se-chukat-po-glavata-kakvo-se-sluchi/112288 SvobodnoSlovo.eu
Брюксел е по-мълчалив и от вчера.  Американците и те се чукат по главата какво се случи

Брюксел е по-мълчалив и от вчера.

Американците и те се чукат по главата какво се случи.

Българските власти коментират, че няма опасност за българските граждани.

Ингилизите смятат, че Путин е подкупил Пригожин.

Бившия ни шеф на ДАНС смята, че Путин бил с нарушена репутация и бойния дух на руската армия е сломен.

Московчани се питат дали понеделник ще остане почивен ден.

В същото време:

Пригожин отива в Беларус. 

Бойците-метежници остават безнаказани.

Лукашенко се сдоби с частна армия, за, която плаща Русия.

Частната армия Вагнер вече е на 200 км от Киев.

Либералния планктон в България все още не е разбрал какво точно се е случило, но тъжи, че не е могъл да отвори шампанско за победа над Путин.

Превратът се отлага!

Лилия Божкова 

2 Коментара

Иванов

1 year before

Уморих се да повтарям, Някакви висши сили са поставили две ясновидки в България, ослепялата Ванга и Слава Севрюкова. Техните предсказания се потвърждават ежедневно със смазваща КАТЕГОРИЧНОСТ. Русия и руският народ са едни от най-благородните в света. Тя пое омразата на колониална Европа, непредизвиканата военна инвазия на Франция с Наполеон и на Германия с Хитлер. Десетилетия наред най-бандитската и пиратска ВЕЛИКОбритания смучеше десетки колонизирани народи. След тях се наредиха всички европейски ОТКРИВАТЕЛИ, които завладяха и цяла Африка и Латинака Америка и Азия. И вместо да имат капчица срам и историческа вина, щото робството на докараните африканци в Америка беше до вчера, те продължават нагло да държат на собствената си изключителност, тези, които тънаха в простотия и войни векове наред. Абе хора, ограмотявайте се, срам ме е от такива като банкянския ШУТ, като красавеца Плювналиев, или като цялата тази паплач, подвила колене пред националните подлоги.

Коментирай

!!!!

1 year before

Фенклубът на подстрекателите на война към НАТО проведе групова терапия, представяйки си неизбежното поражение на Русия и пълната победа на Украйна. Те отчаяно се нуждаеха от няколко часа допаминови инжекции в хибридната война на Америка, която, по всички оценки, е катастрофа. Връщайте се отново в реалността!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.