Че Байдън ходи в Киев, а Путин в Донбас два пъти, означава, че САЩ и Русия взаимно се пазят в Украйна

https://svobodnoslovo.eu/komentar/che-baydan-hodi-v-kiev-a-putin-v-donbas-dva-pati-oznachava-che-sasht-i-rusiya-vzaimno-se-pazyat-v-ukrayna/54851 SvobodnoSlovo.eu
Че Байдън ходи в Киев, а Путин в Донбас два пъти, означава, че САЩ и Русия взаимно се пазят в Украйна

Че Байдън ходи в Киев, а Путин в Донбас два пъти, означава, че САЩ и Русия взаимно се пазят в Украйна.

Тези визити са невъзможни без съгласувани прозорци в сигурността на държавните глави и на двете държави. Което поражда интересни изводи. Като например този, че САЩ де факто признава Донбас за руска територия, щом обезпечава посещение на руския президент там.

За Байдън в Киев важи друг вид сигурност. Да не бъде посягано на точно този държавен глава. Друг извод е, че движението на Путин извън Русия се контролира от САЩ и движението на Байдън извън САЩ се контролира от Русия. Разбира се в цялата работа участва и контролът на Китай.

А че в Киев обявиха, че бил отишъл в Луганск двойник, това не беше ли дълбока конспирация на кухненските анализатори?

Анастасия Гешева 

4 Коментара

Ст. Лозински

преди 11 месеца

Чета: "...Което поражда интересни изводи. Като например този, че САЩ де факто признава Донбас за руска територия, щом обезпечава посещение на руския прзидент там." Браво-брависимо, како Сийке, как ги правиш тези умопомрачителни глобални заключения, обаче е напълно секретна тайна, но е почти сигурно, че скоро ще се озовеш с гръм и трясък в страниците на Гинес! Онзи ден ти писах, как ги цвъкаш писанията си под чадъра на вездесъщия Маркс-ленинизъм и, за да не мирише на мухъл, ги пръскаш с дезодоранта на модерни понятия от рода на либерализъм, дълбока държава, многополюсен свят и пр. И е чудно, че въобще не се усещаш колко отчайващо-инфантилно звучиш. Имаше една "пророчица" преди време, която си признаваше, че е била осенена от пророческата си дарба, след като е паднала на главата си от дворната круша като малка. Та, питам се, ти да не би да си преживяла същото, само че от по-високо дърво?

Коментирай

дълбока конспирация на кухненските анализатори ...

преди 11 месеца

Това беше добре ... :)

Коментирай

Имате попадения, но не винаги точни ...

преди 11 месеца

Честно казано, едва ли се пазят ... По-скоро се дебнат кой първо и фатално ще сгреши ... :)

Коментирай

Това е игра като на шах ...

преди 11 месеца

Но на по-високо ниво ... Победеният губи главата си .. Ако не внимава ... :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.