ГРОЗНО МОМЧЕ ИБРИКЧИЙЧЕ С ДЕГЕНЕРАТИВЕН ГОВОРЕН ДЕФЕКТ ИЗПЪЛНЯВА МОКРА ПОРЪЧКА НА ОЛИГАРХ-КРАДЕЦ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/grozno-momche-ibrikchiyche-s-degenerativen-govoren-defekt-izpalnyava-mokra-porachka-na-oligarh-kradec/15882 SvobodnoSlovo.eu
ГРОЗНО МОМЧЕ ИБРИКЧИЙЧЕ С ДЕГЕНЕРАТИВЕН ГОВОРЕН ДЕФЕКТ ИЗПЪЛНЯВА МОКРА ПОРЪЧКА НА ОЛИГАРХ-КРАДЕЦ

Едно просто момче ибрикчийче с удивително тъпа физиономия, отдавнашна милиционерска подлога, с наследствена обремененост, с говорен дефект и хипертелоризъм вследствие дегеративни проблеми, преди години беше изпъдено от една телевизия.

Простото момче тогава писа, че в тази телевизия имало “ системна цензура”.

Телевизията беше купена от алчен олигарх.

Телевизията изгони по тези две причини - олигарх и цензура - и много журналисти: Милен Цветков, Ани Цолова, Сашо Диков, Генка Шекерова, Миролюба Бенатова... абе, изгони всички, които стават. Момчето не беше сред тях.

После то склони да изпълнява мокри поръчки, сведе тъпа ръбата главица, помоли се, щото никъде не го искаха, и олигархът го взе при условие да му изпълнява поръчки за хвалене на него и на Правителството и за дискредитиране на опонентите на Баце и на гербаджиите.

Вчера момчето направи предаване и изпълни щедро заплатена мокра поръчка да очерни опозиционен политик със скалъпени по кръчмарско-селски тертип обвинения, които сами по себе си издават трогателна простотия и ибрикчийство.

Обвиненията са главно защо не били неизхарчени едни пари от законна субсидия, дадени по закон за харчене, което като логика е непостижимо за всеки ум на олигофрен, включително и за ума, доколкото го има, на ибрикчийчето и на този с ибрика.

Момчето спести ред подробности и факти, които не уйдисват на задачата, поставена от крадеца-олигарх, откраднал, както всички знаем, стотици милиони от всички ни в опустошената от него и такива като него България.

Щяло да прави и втора част това момче.

Ще почакаме да я видим.

После ние, тулупите и келешите, ще направим една хууубава трета финална апотеозна част.

Акад. Петър Иванов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.