КАТО ЧАСТНА ЛИЧНОСТ ЩЕ ВИ КАЖА: ДЕМ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/kato-chastna-lichnost-shte-vi-kazha-dem/54348 SvobodnoSlovo.eu
КАТО ЧАСТНА ЛИЧНОСТ ЩЕ ВИ КАЖА: ДЕМ

Няма налично описание на снимката.

Някакви си хорица, набедени за ПУБЛИЧНИ личности /публика ли правят, какво ли, не ги разбирам тия работи/, много настоявали да има редовно правителство, за да си се интегрираме в ЕС и НАТО и да защитим европейските ценности и разбира се евроатлантическите. Чудя се аз какви са тез чутовни публични личности, отварям списъка и съцерцавам заглавията на следните същества: Едвин Сугарев, Здравка Евтимова, Алек Попов, Влади Въргала, Велизар Шаламанов, Вили Лилков, Тодор Тагарев, Богдана Карадочева, Васко Кръпката, Орлин Павлов, Евгений Михайлов, Евдокия Манева, Красен Станчев, Огнян Минчев и др. Особено първият, Шаламанов, Тагарев и Кръпката, такова чувство за публичност предизвикват, че усещането е за посещение в публичен дом. Политически такъв, разбира се.

Много пъти съм го казвала: България има проблем с ВИП-овете. По света обикновено това са уважавани и читави хора, постигнали нещо в живота си. Само тук са национални предатели и некадърници, певачки и певци със съмнителни качества и хора на хранилка към чужди фондации.

Като частна личност /в никакъв случай не претендирам за публична, нито съм публика, нито съм в публичен дом, нито смятам публиката за нещо добро/, ще отбележа, че АЗ НЕ ИСКАМ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО! Нито редовно такова към настоящия състав на Народното събрание. Дреме ми за ЕС и НАТО. Не ми дреме за европейските и атлантически ценности, които може леко и нежно да си ги сложите там, където слънцето няма да ги огрее. На мен не ми плащат от Козяк, за да искам България да бъде въвлечена във война, не ми плащат от чужди фондации, за да плюя срещу народа си и Родината си и да обслужвам чужди интереси. Българка съм. Простосмъртна, а не публична личност. Затова и призива на тези от публичния го приемам като грозно национално предателство и пълно безродство.

Шаламанов и Тагарев били публични личности!!! Закривай! Аз като частна и простосмъртна българка ще ви кажа: ДЕМ! И ако може си отивайте при господаря, който ви плаща, тук не е Ваша Родина! Ние не сме Вашия народ! Ние не сме от публичния и не сме на обслужване към Козяк! Ние сме ПРОСТО БЪЛГАРИ! И няма да ви позволим да унищожите Родината ни!

ДЕМ! На всички публичници!

Елена Гунева-Гривова

* Много добре знам какво означава публична личност. Но е време да се замислим, че думата има и други значения, които споменах....

1 Коментара

Мина

преди 1 година

“Много пъти съм го казвала: България има проблем с ВИП-овете. По света обикновено това са уважавани и читави хора, постигнали нещо в живота си. Само тук са национални предатели и некадърници, певачки и певци със съмнителни качества и хора на хранилка към чужди фондации.” Тук напълно грешите. По света са още по- големи л@бисти и п@мияри. Всите са на каишка. Стига сме бляли по света. Време е за автентична България!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.