Корнелия нападна Възраждане, след това Президента и така категорично помага на предателите

https://svobodnoslovo.eu/komentar/korneliya-napadna-vazrazhdane-sled-tova-prezidenta-i-taka-kategorichno-pomaga-na-predatelite/111442 SvobodnoSlovo.eu
Корнелия нападна Възраждане, след това Президента и така категорично помага на предателите

Нека сме напълно откровени.

Корнелия нападна Възраждане, след това Президента и така категорично помага на предателите.

Тя измести темата, измести огъня от окопите на мошениците.

Това е безобразно и не се дължи на глупост. В никакъв случай!

 Богомил Бонев 

5 Коментара

аналитичка

преди 10 месеца

Което е вярна е вярно. Последната дъвка и цел за отвличане на вниманието са нападките срещу Възраждане и президента. За партията вече открито се говори, че трябва да я забранят, а за президента - да му се спретне импийчмънт. Няма нужда да сме юристи, за да се досетим, в чий интерес са горните намерения. България е овладяна държава и крайната цел е да остане само като територия.

Коментирай

Ст.Либертов

преди 10 месеца

Бонев, ако считаш, че тайфата на Копейкин или Фуражката са нещо положително, то тотално си се объркал. Но обяснимо е - и най-умният си е понякога порядъчно прост...

Коментирай

До Тако Ахмако

преди 10 месеца

Ало, Тако, ти наистина си Бунако! Нинова и без твоите идиотски бълвочи винаги може да отиде и да види сина си. Така че, не драскай изгъзици, което си е истински дебилизъм в действие!

Коментирай

Аналтерминатор

преди 10 месеца

"АнаЛЛитичка", ти не си ли онази птичка Миленка, кацнала на клонка Върбова или може би др. Кешева с малкото име Сийка? Ако е така, няма нужда от никакви други разяснения.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.