КОЙ СПЕЧЕЛИ ОТ СВАЛЕНОТО ХОТЕЛИЕРСКО ДДС: НАРОДЪТ, ПРЕМИЕРЪТ ИЛИ ПРЕМИЕРШАТА?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/koy-specheli-ot-svalenoto-hoteliersko-dds-narodat-premierat-ili-premiershata/15748 SvobodnoSlovo.eu
КОЙ СПЕЧЕЛИ ОТ СВАЛЕНОТО ХОТЕЛИЕРСКО ДДС: НАРОДЪТ, ПРЕМИЕРЪТ ИЛИ ПРЕМИЕРШАТА?

Вече няма никакво съмнение. Тайните хотелиери във властта явно си намалиха ДДС-то от 20 на 9 процента. Хотелиерски босове се обзаведоха с нови милиони и нови поршета, а на шест милиона мишлета запушиха устата с маски.

В богатите европейски държави свалят ДДС за лекарства, хляб, храни и култура, в най-бедната държава в ЕС ниското ДДС е само за патрициите.

Вместо да падне ДДС за храните от първа необходимост, каквото бе първото решение на кабинета, Борисов намали данъка само на близките до сърцето му хотелиери.

Затова премиерът и министрите трябва да декларират, че не са в конфликт на интереси и никой от тях не е собственик на хотели.

Най-вече Борисов да се закълне, че няма собственост в хотелите на Бориславова в Пампорово – апропо, най-богатата българка за всички времена.

Е, сега ще стане още по-богата!

На народ не случихме, но чорбаджиите ни са от сой

А плебсът мълчи и търпи, тулупите още спят, но тв мисирките вече крякат.

Велизар Енчев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.