Мутрите съвсем го подкараха през просото

https://svobodnoslovo.eu/komentar/mutrite-savsem-go-podkaraha-prez-prosoto/15771 SvobodnoSlovo.eu
Мутрите съвсем го подкараха през просото

В Закона за защита на ГЕРБ се внасят промени, с които правителството да обявява извънредна епидемична обстановка, тоест в момента, в който е удобно на управляващите, да се затваря цялата държава, а хората да се поставят под домашен арест. Това дори в Северна Корея го няма! Мутрите съвсем го подкараха през просото. Вие представяте ли си ГМР как в момента, в който някой иска да протестира срещу него, как ще наложи веднага карантина на всички. Поне в Народното събрание има дебати и са длъжни да се представят някакви доказателства. А тук ще важи само думата на държавния здравен инспектор и Министърът на здравеопазването, които се назначават от Борисов.

Ако сега не се противопоставим на това безумие, просто ставаме роби, а те ще получат законното право да ни арестуват по къщите и да ни забраняват събирания и пътувания.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.