Ненавиждам лъжците! И техните последователи

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nenavizhdam-lazhcite-i-tehnite-posledovateli/54801 SvobodnoSlovo.eu
Ненавиждам лъжците! И техните последователи

Асен Василев, Кирил Петков, Атанас Атанасов и Христо Иванов декларираха пред целия народ, че няма да правят коалиция с ОПГ ГЕРБ по никакъв начин и форма. Цялата си предизборна кампания развиха с обещания за това, че ще бъдат твърда опозиция на престъпната организация. Кълняха се в небето и земята, че са автентични борци срещу мафията и обещаваха в изобилие. И извиднъж, точно обратното! Първо намериха допирни точки, след тях допирателни линии, говорят за временно управление, а скоро и за постоянно. Така не се прави политика, не и на основата на лъжи. Чувствам се толкова омърсен, погнусен и отвратен от тия алчни и предателски твари, че нямам думи да опиша какво мисля. Същото, каквото си мислих и за Радев, когато той вдигна юмрук срещу мафията ГЕРБ, ние го подкрепихме, а след това той прибра юмручето си джоба и се гушна с ББ. С мафията. Тия всички гадове трябва да бъдат набутани в затворите! Ако не там, на друго място.

Няма да съм толерантен! Нито към тия изчадия, нито към които ги подкрепят. Ще сваля ада от небето, но възмездие за всичко причинено дотук ще има!!! Бог ми е свидетел, че го искам.

При първа възможност и без никаква милост.

Николай Марков

15 Коментара

Guest

преди 11 месеца

Всички се учат от ББ как да лъжат и да управляват без гузна съвест.

Коментирай

Нинова

преди 11 месеца

Оп, оп, пръдльо, запри се! Ти гащите си не можеш да свалиш "ада от небето" ще сваляш. Пунгаш! И ти зомбиран идиот намесваш Президента, след като стана ясно, че не той избра Кирчовците, не той избра Буци, но всички идиоти се опровдават и обвиняват него.

Коментирай

Нинова

преди 11 месеца

Кирчо, Атанасе, Христо - вие сте предатели на хората, които бяха Бунт. Вие сте част от бандата. Как гледате хората от митинга в очите? И не ми обяснявайте, че политиката е изкуство на възможното. Това е трагикомедия, фарс, политически инцест. Промяната ще бори Корупцията с Борисов. Вие нормални ли сте? Борисов е корупцията. Той победи днес. Почвам да си мисля най-страшното: ние сме неспособни да бъдем свободни. Стреснете се. Ядосайте се. Това ще свърши зле. Мартин Карбовски Президентът ли ги накара да се гушнат?!

Коментирай

Петранка

преди 11 месеца

Предателите и лъжците нямат срам и съвест, те са оперирани от подобни чувства г-н Марков! Следя с интерес всички Ваши изяви и публикации и Ви казвам Чест и Почитания на Вас и всчки трезвомислещи хора като Вас. Но и аз като Вас мисля че възмездие ще има! Много народ в България страда, мизерува, живее трудно и много народ може да не дочака това възмездее! Но ще го ИМА!

Коментирай

Мишо

преди 11 месеца

Самият Прокопиев, който за трети път през подледните 14 години влиза в брак по сметка в Зайчарника в Банкя, находчиво нарече в “Капитал” този политически брак “Коалиция на Погнусата”. Така, че коалиционен секс ще има. Малко по-свенлив в началото, но все пак секс, докато хептен паднат задръжките. После ще си стане парапетна оргия с хард порно, както винаги. А накрая за кеф на столичани, Кирчо Петков, Асена Василев и Ристьо Иванов ще обикалят обезчестени жълтите павета, оваляни в катран и перушина. Извиненията заради Украйна и Радев няма да минат въобще пред напора от предстоящите кадрувания и яката лапаница от държавната софра. Ще има гюрлутия и тропане на вилици и лъжици чак до небесата. Мисирките ще кудкудякат трепетно-тревожно из нюзкурниците на Бтв и Нова. Лъжат и мажат соросоидните либерасти, само и само да ги пуснат на софрата.

Коментирай

Боги

преди 11 месеца

Съгласен съм с мнението на Православен християнин! Ще добавя още, че Марков е лъжец и измамник! Защо му се възхищавате, като той прокламираше отказ от гласуване, а сега видиш ли, не му харесва. Ако всички бяха призовавали за гласуване, нямаше само твърдите ядра на Герб и ПП да сформират сегашния парламент. А колко лъжи изрече по отношение на Възраждане, не могат да се преброят. Двамата с Гунчева имат особени заслуги днес Боко да тържествува. Нека се наслади на пировата си победа. Гнус ме е от подобни мекерета, които искат да се къпят в народната любов, но нямат топки да се изправят в реална битка срещу врага. Моето определение за него е "диванен експерт" и изпитвам само презрение към него.

Коментирай

12345

преди 11 месеца

Гледам чистачките от НПО офисите и кварталното ОФ клубче на израждане са се изходили в обедната почивка.

Коментирай

Червената шапчица

преди 11 месеца

Пухльо, успокой се… нищо няма да сваляш. Да живей дпс…

Коментирай

Ненкова

преди 11 месеца

Браво Боги!!! Точно в десятката!!!

Коментирай

Ненкова

преди 11 месеца

Браво Боги!!! Точно в десятката!!!

Коментирай

Мина

преди 11 месеца

Полк. Марков, отново в целта! Явно зомбитата не са видяли клипчето на Коце как поздравява и се хили на ББ под сергията в храма! Да убеждавате зомбита в каквото и да е- е загубена идея. Удавникът опитва да завлече спасителя към дъното- вероятно сте плувец и знаете какво имам предвид.

Коментирай

Червената шапчица

преди 11 месеца

Мина, за индианците от племето Ирокези или Чероки става дума…

Коментирай

Мина

преди 11 месеца

Червена Шапчице- нямаш ли си гадже да запълва празнините в безсмисленото ти съществуване, та висиш денонощно да се правиш на интересна по сайтовете?!

Коментирай

сърп и чук

преди 11 месеца

Предателство и да служиш на чужди интереси, днес се нарича политика. Масите излъгани, политиците потриват ръце, не е нужно да се повтаря туй що всички знаят. Времето за коментари познати до болка приключи. Да идват агитките на футболните шматки и да излеят енергията си в политиката, дано стадото ги последва, така де все трябва да се започне отнякъде.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.