Страхът в този момент е лош съветник, преодолейте го. Мълчанието е щета. Не зрители, а съучастници са нужни

https://svobodnoslovo.eu/komentar/strahat-v-tozi-moment-e-losh-savetnik-preodoleyte-go-malchanieto-e-shteta-ne-zriteli-a-sauchastnici-sa-nuzhni/13805 SvobodnoSlovo.eu
Страхът в този момент е лош съветник, преодолейте го. Мълчанието е щета. Не зрители, а съучастници са нужни

Скъпи приятели,

Време е.

Страхът в този момент е лош съветник, преодолейте го. Мълчанието е щета. Не зрители, а съучастници са нужни. Нужен ми е вашият кураж и неприкрита съвест, вашата неочаквана смелост, вашето достойнство. Не бъдете овци, бъдете зверове. Срамът от нашето мълчание можем да изтрием от съзнанието и да завърнем честта си.

Вероятно съзнавате, че в следващите дни ще премахнем превзелата ни диктатура и мафия. Ще бъдете част от мъчителната ни история за „правда и свобода“. Ще бъдете личности, а не рая на мутрите и криминалните ни чорбаджии. Направете го заради децата си, за внуците, за своите родители. Направете го в името на честта си, вашият интелект и гражданско самочувствие.

Нашето търпение позволи държавата ни да бъде превзета от корупция и ежедневно насилие. Оковани във философията на оцеляването допуснахме да бъдем съучастници на криминална власт от неграмотни и крадливи субекти. Случайни уроди диктуват унищожената справедливост и личен просперитет. Можещият беше ограбен, мислещият оставен в нищета, съзнателният прокуден в чужбина.

Време е ви казвам, време е !

Днес ще бъде последният ден на мирен протест. Започнахме трима, пожелаха го хиляди. Пожелахме с мир да спечелим война, светът не познава подобно явление. Силата на нашето самочувствие за справедливост е оръжието, с което ще завърнем държавността и националното ни самочувствие. Освободители не очаквайте, няма, няма и да има. Ние ще бъдем освободителите.

Да, погледнато от днес, Ботев беше терорист. Без възрожденски униформи, без оръжие и без насилие, утре ще бъдем представени като терористи. Желанието ни за свобода няма да съобразим с оценяващата ни олигархия. Ще бъдем същите, ще бъдем наследници на нашите възрожденци, ще бъдем част от величаво събитие.

Утре - окупация на превзетото от мафията Народно събрание до денят на поставените от нас условия.

Не сме трима, милиони сме.

Сега или никога !

вм

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.