Това не е държава!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tova-ne-e-darzhava/110438 SvobodnoSlovo.eu
Това не е държава!

И този Радев не е президент, а лукова глава. Да сложи за шеф на МВР адвокат по наказателни дела!? Такъв, който си изкарва хилядарките от защита на престъпници! Не зная дали познавате такива адвокати като Демерджиев ама те мислят повече като престъпниците отколкото като нормални хора. И от това се хранят - като компрометират работата на полицията, следствието и съда в полза на бандитите. Срещу много много пари.

А Радев ги прави министри на МВР! Вълкът вкарва в кошарата.

Цялата енергия на парламентарния кокошарник е насочена към запазване на всичко направено, казано или свършено спрямо Главния прокурор. Парламентарните боклуци/по Гешев/ печелят време, за да може ББ да води "преговори" с Гешев от името на цялата парламентарна сволоч, която дружно поиска оставката му. Без изключения! Напълно договорено между всички действие в пълно противоречие на Конституцията. Затова сега ще слушате локуми и лакардии от трибуната на народното събрание, докато ББ евентуално свърши работа.

Но! Ще имаме гореща следваща седмица.

ББ изтърва магарето и каза, че е поел личен ангажимент пред чужди посолства да прекара някои закони и да свърши някои работи. Ето за такава демокрация и народовластие говорим.

Тия незначитлни пешки в парламента така и не спряха да внушават на гражданите, че от тях зависи нещо. Уви, нищо! Освен правото им да си натъпчат джобовете с държавни субсидии, заплати по 15 хилядарки месечно и ако падне някой лев от далавери. Това е всичко. Нито коцето, нито на коцето коцката ще ви избави от реалността. Последната е свързана с неща, далеч по-големи от главата на коцевчетата и подобни екземпляри. За съжаление агресивни и посредствени полухора.

Оказа се, че ББ е човека на посолствата, който върти цялата държава на пръста си. По мафиотски модел поощряван от САЩ! От посолството. Да се чудиш на мозъците на янките, които се оказаха по-малки от на една кокошка. Такива глупави и примитивни дипломати не съм виждал.

Много приличат на нашия умнокрасивитет! Надупени и минати с двеста от един прост престъпник.

Николай Марков

12 Коментара

Сияна

преди 11 месеца

С интерес следя публикациите и интервютата на полк. Николай Марков. Добри и опитни журналисти пускат свободно интервютата на Марков, в които става въпрос за националната сигурност. Някакъв Киро Брейка – Оригинала, който се прави на журналист, изнудва хората да му плащат, за да гледат интервюто от два часа и половина на Марков. Грозна работа. Информация, която засяга националната сигурност трябва да е достъпна за ВСИЧКИ българи, с нея не може да се търгува ако ще си спасяваме държавата.

Коментирай

Гражданка

преди 11 месеца

Напълно съм съгласна с Вас, Сияна. Аз също бях разочарована от орязаното интервю на полк. Марков при Киро Брейка. Обикновено той оправдава прехвърлянето на целите видеа в платената платформа PATRION с жестоката цензура в YOUTUBE, което е така. Но не вярвам Марков да е казал чак толкова "неприемливи" неща, които да се цензурират в платформата. До колкото разбрах, е отговарял на зрителски въпроси.

Коментирай

Червената шапчица

преди 11 месеца

А кой е този Киро Брейка?

Коментирай

Мина

преди 11 месеца

Киро брейка отдавна не го гледам- явно идеята му е само да печели лични облаги от пейтриън. С две думи- който не му цака, много се бил прецакал. Ако беше искрено защитил идеята- щях да се абонирам. Но вече- не. Няма да следвам печалбари. Ще последвам личности.

Коментирай

diet

преди 11 месеца

янките подкрепят бб и рр, защото те са капо ди тутти капи на най-важния и най-доходоносния бизнес - наркотрафика, който минава през България за Европа. Просто и логично.

Коментирай

Kирилова

преди 11 месеца

Пълната версия на видеото на Николай Марков при Киро е качена в trakiaworld.com – в youtube от Dragan Penkov. На “водещия“ му е много важно през цялото време да се хили просташки, да пуши и да пуска цинизми. Ниската култура е признак за нисък интелект. Г-н Марков, не ни предлагайте информацията по този мъчителен начин, обидно е повече за Вас отколкото за нас. Не забравяйте, че 70% от българите, по Ваши думи, са много интелигентни.

Коментирай

Димитров

преди 11 месеца

Какво за Коцето ,коцетата не разбрах

Коментирай

Димитров

преди 11 месеца

Какво за Коцето ,коцетата ?

Коментирай

Кольо

преди 11 месеца

"Полковникът" Ма(га)рков е прост, като тиква-цигулка....

Коментирай

Иванов

преди 11 месеца

МАРКОВ ГО СЛЕДЯ НЕПРЕКЪСНАТО. Много от оценките му са вярни, или близко до обективната истина. Само че като подлагаме абсолютно всички на еднаква критика, ние получаваме НУЛЕВ РЕЗУЛТАТ. Ако все пак Марков с неговия багаж не иска, или не може да направи разлика, между говоренето и действията на Костадинов и Възраждане , от една страна и всички останали евроМОРСКИ(океански) партии, начело с ГЕРБ, ПП, ИТН и ДПС това означава, че той потвърждава създадения хаос и невъзможност за каквато и да е промяна. При това всички наши политици се доказаха, като абсолютни безродници. Какво чакаме още, какво??

Коментирай

Иванов

преди 11 месеца

МАРКОВ ГО СЛЕДЯ НЕПРЕКЪСНАТО. Много от оценките му са вярни, или близко до обективната истина. Само че като подлагаме абсолютно всички на еднаква критика, ние получаваме НУЛЕВ РЕЗУЛТАТ. Ако все пак Марков с неговия политически багаж не иска, или не може да направи разлика, между говоренето и действията на Костадинов и Възраждане , от една страна и всички останали евроМОРСКИ(океански) партии, начело с ГЕРБ, ПП, ИТН и ДПС това означава, че той потвърждава създадения хаос и невъзможност за каквато и да е промяна. При това всички наши политици се доказаха, като абсолютни безродници. Какво чакаме още, какво??

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.