Докато страната се тресе от колабс в колабс ББ нехае и си джитка с арабите, а аверите му - все така неограничени и развързани

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dokato-stranata-se-trese-ot-kolabs-v-kolabs-bb-nehae-i-si-dzhitka-s-arabite-a-averite-mu-vse-taka-neogranicheni-i-razvarzani/20205 SvobodnoSlovo.eu
Докато страната се тресе от колабс в колабс ББ нехае и си джитка с арабите, а аверите му - все така неограничени и развързани

ББ и Арабюгите - любов ли бе да го опишеш. Докато страната е в най-големия си колабс от 10 години насам ББ си джитка с апабюгите и си прай клипчета и селфита - те го учат как да прави арабска любов с народа си и без да се охарчва за вазелин, а той им подарява поръчки за тръбопроводи - дет се вика една справедлива международна визита по обмен на интереси.

Днес бе убита поредната жена от мъжа си след като само за последните няколко месеца след убийството на Виктория имахме убита баба от внука си, убита майка от сина си, убито 4 годишно момиченце от баща си и 10 жени убити от съпрузите и любовниците.

Междувременно нашумя случай на заплашвана млада българка с осакатяване и убийство от руско-грузински гражданин, който буквално си е закупил данс и полицията срещу дамата и меко казано й разкатава играта, защото й дължал много пари в междуфирмени спорове, но по негови думи нямал пари да си плаща дълговете, но пък имал за и предпочитал да си купува полицията. Става дума за същите авери на ББ с неограничените права, които си купуват и законите  - https://svobodnoslovo.eu/%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B1-%D1%81-%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0/и полицията, които явно вече си купуват от ББ и правото да убиват безнаказано в България.

Жалбите на жертвата на авера на ББ  Елица Стоименова до над 6 институции в страната за зплахи за осакатяване и убийство се заравят и потулват, на полицаите се забранява да разследват. Купено-продадено ли е от Бойко Борисов на Давид Михайлович правото да убиваш българските ни граждани в България ?

Междувременно Нинова и БСП отказват да влизат в парламента.

Цветанов върши и ръси глупост след глупост, превръщайки хора в затворници без приключил съдебен процес, изземащ частно имущество също без процес, списващ сякаш рубрика на ретро законите от отминалия фашистки режим и внасящ си ги в съда за одобрение.

Страната се тресе от вътрешни конфликти, смърт и безредици, А МЕЖДУВРЕМЕННО ББ СИ ДЖИТКА С АРАБЮГИТЕ И ПРОСТО ЧАКА ДА УМРЕМ ВСИЧКИТЕ.

Резултат с изображение за бойко борисов арабите

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.