Печеливши няма, когато в земята се стича невинна човешка кръв

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/pechelivshi-nyama-kogato-v-zemyata-se-sticha-nevinna-choveshka-krav/4927 SvobodnoSlovo.eu
Печеливши няма, когато в земята се стича невинна човешка кръв

Според мен настоящите военни действия. на Русия са планирани подробно до най-малкия детайл поне 8 години назад, минимум. А ако САЩ или НАТО са искали пряк военен сблъсък с Русия - ЗСВ, то Украйна отдавна щеше да е член на НАТО и ЕС.

Тук логичният въпрос е: а защо тогава САЩ не спряха да дърпат дявола за опашката и да се опитват да извиват ръце, след като са наясно, че Украйна може да бъде смазана за няколко часа във всеки един момент?

Печеливши няма, когато в земята се стича невинна човешка кръв.

И не мога да си обясня каква е тази многопластова истерия в България. Докато едни протестират, молят се и призовават войната да бъде прекратена, други сякаш са радостни от случващото се, а трети дори настояват НАТО да се намеси.

Този свят наистина върви към своя край. Самоунищожаваме се бавно, но последователно и устойчиво.

Стоян Тончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.