Байрактаров: Фирмите свързани с Каракачанов са източвани и дължат хиляди левове на държавата!

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/bayraktarov-firmite-svarzani-s-karakachanov-sa-iztochvani-i-dalzhat-hilyadi-levove-na-darzhavata/20663 SvobodnoSlovo.eu
Байрактаров: Фирмите свързани с Каракачанов са източвани и дължат хиляди левове на държавата!

Журналистът Димитър Байрактаров взриви нова бомба в социалната мрежа! Фирмите свързани с Каракачанов са източвани и дължат хиляди левове на държавата!

Байрактаров публикува документ от който се вижда, че фирмата " ФАЛАНГА-М " ЕООД с едноличен собственик сдружението ВМРО, което е ръководено

от Красимир Каракачанов е обявена в несъстоятелност. Причината за фалита на фирмата е задължение към държавата за 12091.59 лв. установено с ревизионен акт. Вместо да си изплати задълженията, Каракачанов и неговите политически авери начело с Джамбазки и Борис Ячев който към днешна дата оглавява парламентарната комисия за борба с корупцията, решават да обявят фирмата в несъстоятелност поради неплатежоспособност. Ето какво е публикувал журналиста Д.Байрактаров:

"Ето това е резултата от бизнес начинанията на Каракачанов ! Фалит и източване на фирмите собственост на управляваното от него сдружение ВМРО и краен резултат- задължения към държавата за хиляди левове! Внимание! Към днешна дата това лице е вицепремиер и министър на отбраната! Документите с които разполагам са потресаващи! Н.Банев е бледо копие ! Колеги от медиите, защо мълчите?"

Димитър Байрактаров: Фейсбук

Журналистът Димитър Байрактаров с нови разкрития! Фирмите свързани с Каракачанов са източвани и дължат хиляди левове на държавата!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.