БУХАЛКАТА НА МАФИЯТА

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/buhalkata-na-mafiyata/14738 SvobodnoSlovo.eu
БУХАЛКАТА НА МАФИЯТА

Когато един български политик е обсебил публична държавна собственост и охраната му /държавна/ не разрешава на български граждани достъп до нея, когато захвърлят българското знаме, когато премиерът е сниман с милиони евро в шкафчето и пристолет до главата, престъпления няма. Когато има ясни доказателства за изнудване и кражба на бизнес, престъпление също няма. Или поне недоучилият от Симеоново не вижда такива. Защото той има една единствена цел - опазване на управляващата мафия и да служи като бухалка срещу неудобните на ГМР.

Недопустимо, крайно и арогантно е претърсването на Президенството, което се извършва в момента. Акцията умишлено е показна, за да противодейства на изявленията на Президента Радев, които впечатлиха хората и предизвикаха още по-силното желание тази престъпна власт да бъде изхвърлена.

Почтени хора се омаскаряват, за да се постигнат политически дивиденти и потъналото в корупция и престъпления Онуй като свиня в блато,да може да удължи времето на властването си и прикриването на престъпленията си.

Владко, получаващ милиони за някои неща в хазарта, смъртта на Мишо Бирата и Ваньо Танов, къщата в Барселона, "Изамет" - това не са престъпления, тъй като се вършат от управляващите. А, както вече е известно, гербав виновен няма!

Някой съмнява ли се, че живеем в нагла, агресивна, мракобесна диктатура, в която отпадъците от плебса са изплували най-отгоре в държавата и ни управляват? Някой съмнява ли се в огромната корупция и некадърност?

Срам ме е! От това, че съм част от народ, който търпи подобно скотско положение безгласно и безучастно!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.