Бутафорно шкафче с надпис ”Оставка!” - на протеста пред МС

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/butaforno-shkafche-s-nadpis-ostavka-na-protesta-pred-ms/14635 SvobodnoSlovo.eu
Бутафорно шкафче с надпис ”Оставка!” - на протеста пред МС

Хиляди скандират ”Оставка!” под прозорците на властта. Пред сградата на Министерския съвет се събраха граждани, които са категорични - кабинетът ”Борисов 3” е напълно изчерпан и е време за промяна.

Впечатление в третия ден на демонстрациите прави докарано на жълтите павета шкафче, което имитира онова, уловено от снимките с премиера. На бутафорното шкафче са поставени фалшиви банкноти и имитация на кюлчета злато. На него има и банкноти, с гравиран надпис - "Оставка" и "Гешев е позор". Има и фалшив пистолет.

Протест има и в други градове на страната. Хиляди граждани на България искат оставката на правителството. В Бургас демонстрацията е огромна. Напрежението в областният морски град започна още тази сутрин, когато граждани решиха да се включат в инициативата "Масово ходене на охраняем плаж".  Именно поради тази причина се стигна и до ескалациите в парк "Росенец", където се озоваха и симпатизанти на ДПС.

Националните медии обаче не съобщават за протести в други места на страната, въпреки огромният си човешки и технически ресурс.

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.