ЦАЦАРОВ НЕ ЗНАЕЛ ЗА АПАРТАМЕНТА НА ГОРАНОВ. НЯМА ТАКЪВ ПИАР ЦИРК!

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/cacarov-ne-znael-za-apartamenta-na-goranov-nyama-takav-piar-cirk/21159 SvobodnoSlovo.eu
ЦАЦАРОВ НЕ ЗНАЕЛ ЗА АПАРТАМЕНТА НА ГОРАНОВ. НЯМА ТАКЪВ ПИАР ЦИРК!

Първи отигран пропаганден ход с Цацаров. Въпрос за апартамента на финансовия министър Горанов, който живее под наем безвъзмездно в комплекс на Кирил Домусчиев. Услужлив въпрос, контролирано подаден въпрос, за да си направи пиар Цацаров и да излезе „герой“.

Цацаров вика – не съм чувал, не знам, ама още утре ще бъде образувана проверка. Уррра! Първи пиар ход изпълнен. Цацаров е толкова нагъл като лъже, че изглежда по-жалък и от Слави, който естествено пак не е подготвен да го забие, че лъже, защото и „Евродикоф“, и АФЕРА, и други медии достатъчно ясно и дълго изнесоха този скандал. А, вярвайте, цацата чете всичко.

Втори пиар ход – джи пи груп, щото по джи пи груп прокуратурата се пъчи, че пъчи, че прави нещо.

Слави се пъне да не бъде толкоз смачкан, колкото снощи бе. Ама не му се получава и туйто.

Цацаров рече и че ако Цветан Василев бил давал 100 000 евро на главния прокурор, до него не било достигнало и едно евро. Въх, мари, майко. Всите неподкупни и изпрани в Шоуто на Слави. А Слави гледа уж умно.

Иначе Цацаров каканижи досущ като Боко едни и същи опорни точки, едни и същи думички, дето вече ги е казвал поне десет пъти в медиите на Пеевски. Щото той там се изявява.

КТБ – бля, бля, оградата – бля, бля, многословност, общи лафове, обиграно нищонеказване, виртуозна византийщина, бля, бля…

Нито един въпрос за корупция, свързана с Бойко Борисов, нито един въпрос, свързан с отвратителното потулване на убийството на детето от баща му Ивайло Московски, нито един въпрос за зависимостта и поръчковостта на прокуратурата с конкретни примери – просто – бля – бля…

Имало глад за справедливост, вика Слави, Цацаров и той вика същото. Да ти се доповръща. Никой не пита Цацаров какво прави в Министерски съвет на оперативка на Борисов и не го ли е срам от това в което е превърната прокуратурата. То няма и кой да го пита, де, в тоя пиар – цирк в шоуто на Слави.

Ако имате предвид СРС с министър председателя, те за мен са заварено положение, вика Цацаров. На туй място вече човек му иде да стреля.

Дали бил личен прокурор на Бойко Борисов? Цацаров византийската набута Кокинов, който рекъл на Борисов „Ти си го избра!“. Цацаров подложи Кокинов, че бил лично неудоволетворен и затуй го рекъл, обаче Борисов бил чист, и всичко е точно! На това място вече можете да повръщате!

Ужасяващо жалък Цацаров! Ужасяващо.

Защо във Варна прокуратурата не работи – въпрос. Не можел Цацаров да оспори това. Във Варна отдавна нямало дело за корупция и ако го слушали варненските прокурори да отговорели. Цацаров не бил сезиран за Варна! „Не ме карайте и за Варна да поема отговорност!“

НА ТОВА МЯСТО, ЦАЦАРОВ, АЗ, ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ЩЕ ТИ КАЖА, ЧЕ НАГЛО ЛЪЖЕШ! НЕ СИ БИЛ СЕЗИРАН, А?!  НИЩО ПАК НЕ ЗНАЕШ? ОБРЪЩАШ СЕ КЪМ ВАРНЕНСКИТЕ ПРОКУРОРИ ОТ … ШОУТО НА СЛАВИ? СЛЕД ВСИЧКИ РАЗСЛЕДНВАНИЯ НА „АФЕРА“, СЛЕД ВСИЧКИ ПИСАНИЯ НА „АФЕРА“ ЗА БЕЗОБРАЗНАТА МИХЛЮЗЩИНА И ЗАВИСИМОСТ НА ВАРНЕНСКАТА ПРОКУРАТУРА, ТИ, ЦАЦАРОВ, ЗАЩО ПАК ИЗБРА ЗА ШЕФ НА ПРОКУРАТУРАТА НАЙ-БЕЗОБРАЗНИЯ ОКРЪЖЕН ПРОКУРОР, ЧЕ ГО НАПРАВИ И АПЕЛАТИВЕН, А? СРАМ НЯМАШ ЛИ, КАТО СИ ИЗМИВАШ РЪЦЕТЕ И КАТО ЛЪЖЕШ?!

ТИ СИ ПЪЛЕН ПОТРЕС, ЦАЦАРОВ! ПЪЛЕН ПОТРЕС!

На Цацаров обаче съвестта му била чиста. Е, точно тука сменихме програмата.

П. ПИван Петров, адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1995-2008/: От професионална злоба реших да погледна Цацарон при Славун и се втрещих от хипарския вид на цаци – тениска, ризка, сако! Това с тениската ме довърши емоционално – пълдинска мода от 80-те години на 20 век! Дотук бях, off на телевизоро!

http://afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.