Държавата заприлича на кочина!

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/darzhavata-zaprilicha-na-kochina/23185 SvobodnoSlovo.eu
Държавата заприлича на кочина!

Борисов, докато ти се пениш и се мъчиш да оправяш Западните Балкани, един селянин от Източна Румелия упорито ти плете примка за шията.

Докато си мислиш ,че оправяш Европа, оставени без твоя надзор, депутатите ТИ се държат като ученици в голямото междучасие. Те освен час на класния, не посещават други предмети.

Спас Гърневски, дето ти плете примката, е исторически невежа, а Цветанов го хвърля да обвинява Народния съд. Коритаров го направи да си говори със себе си и да излезе, олюлявайки се от студиото на телевизия Европа. Този полуграмотен селянин от Марково обяви, че в Германия Нюрнбергският процес осъдил само…11 души!

Ох, Спасе, Цветанов те взе в парламента, но ти си воденичният камък на неговата парламентарна група. 11 – това са шефовете на Райхстага.

Иначе народните съдилища в Германия са осъдили 180 хиляди души. Горе-долу толкова са осъдените във Франция – там и проститутките минаха през съдилищата, защото са се търкаляли в

креватите на германците.

У нас нямат и две хиляди души, а сме победена страна от хитлеристкия блок! Но затова, както му каза и Коритаров, трябва да се четат много книги. С просташките си приказки такива „остриета” като Антон Тодоров, Спас Гърневски, Десислава еди коя си, Тома еди кой си – те подкопават почвата под краката ти. И ще се усетиш, че си в тресавище, ала ще е късно.

Преди ,Б. Б. , да оправяшЗападни Балкани и Турция, оправи си държавата, защото е заприличала на кочина!

Стефан Северин

http://pogled.info

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.