ДАВОС СДАДЕ БАГАЖА

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/davos-sdade-bagazha/20573 SvobodnoSlovo.eu
ДАВОС СДАДЕ БАГАЖА

От публикацията в "24 часа" разбираме, че форумът в Давос ще бъде ощастливен от присъствието на Първата дама на ГЕРБ. И не само присъствието. В качеството си на не знам какво си на не знам що си в Синхуа, Китайска народна република, Първата дама на ГЕРБ ще изнесе и лекция. Медицински екипи с апаратура за инфаркти и шокови състояния вече са осигурени, както и валидол за присъстващите.

Без всякакво съмнение, проникновените размисли, дълбокото съдържание и смислените умозаключения на Първата дама на ГЕРБ ще оставят незабравимо впечатление у присъстващите. И тук не мога да не си задам въпроса: Затуй ли, бе, Доналд, се отказа да участваш? Все пак американското разузнаване си е на висота и при проучване за предстоящата реч, нищо чудно Тръмп, който и без това си има сериозни проблеми, да е решил да си спести душевното изпитание или пък е решил, че нервите му ще изневерят, защото се знае за избухливия му характер. Оттам като се повлече крак....Ето причината за отсъствието на много политически лидери в Давос. Първата дама - оттам Тръмп, Боку като е разбрал, че му се разминава селфито с Доналд, също се отказа....ето как се провалят световнитите съдби! Според мен много безотговорно организаторите са решили да блеснат с хумор и забава покрай сериозните дела, но за съжаление опитът им се оказа пълен провал.

Тръпна в очакване за премъдростите, които ще изрече пред политиците Първата дама на ГЕРБ. Без съмнение ще спомене мултикултурализма, красотата на джендърството, ще се закълне с пяна на уста във вярност към Чичо Сам и страдащият от ишиас Юнкер и ще обяви, че Путин е виновен за всичко.

Ами...успех и крепко здраве и нерви на участващите!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.