ДЕН: ГЕРБ, Озаптете си биячите!

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/den-gerb-ozaptete-si-biyachite/14141 SvobodnoSlovo.eu
ДЕН: ГЕРБ, Озаптете си биячите!

От "Достойнството на един народ" - ДЕН изпратиха до медиите свое становище относно проведената Национална конференция на управляващата партия ГЕРБ тази сряда:

"Ние от „Достойнството на един народ”- ДЕН изразяваме остро възмущение за грубото и арогантно посегателство на биячите от “паравоенните формирования на ГЕРБ” върху журналистите Полина Паунова, Генка Шикерова и протестиращи срещу правителството и главния прокурор. Вчерашният престъпен акт по време на “масовката” на ГЕРБ е поредното доказателство за последователно унищожаване на свободата на словото в България и безцеремонно потъпкване на човешките права на българите от управляващите. Всичко това със знанието и пред очите на пресслужбата на ГЕРБ. Силата на безсилието ви е позор! Изискваме незабавни действия на прокуратурата и МВР, за установяване на лицата и своевременно подвеждане под наказателна отговорност за варварското им поведение. От ДЕН очакваме незабавна оставка на правителството и главния прокурор, и провеждане на честни избори с всеобхватно машинно гласуване и въвеждане на такова по пощата, както и електронно-дистанционно. ОСТАВКА!/

Пресофис ДЕН: 06.08.2020 г./".

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.