Г-жо Сачева, свали си противогаза!

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/g-zho-sacheva-svali-si-protivogaza/14419 SvobodnoSlovo.eu
Г-жо Сачева, свали си противогаза!

Министър Сачева се прави на ударена. Още не разбирала какви са исканията на протестиращите. Чула да се скандират някакви имена и „оставка“, но идеи не чула. Бре, колко хитро.

Оставка на Борисов! Оставка на Гешев! Оставка на правителството и предсрочни избори. Идеите: Свикване на Велико народно събрание, промени в Конституцията, най-вече в частта за неограничените правомощия и безконтролността на главния прокурор. Промяна на модела, чрез промяна в законодателството, за да се води реална борба с корупцията. Реална борба с мафиотизираните кръгове, превзели държавата. Свобода на словото. С една дума: държава на гражданите и граждански контрол на институциите.

Генералната идея: Да заживеем в правова държава. Сега тя не е такава, вони на мафия и корупция. Свали си противогаза, г-жо Сачева. Извади си и тапите от ушите. Кажи и на колегите си да го направят. Не е толкова страшно.

Огнян

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.