Илиян Василев: Гешев и прокурорите му трябва да бъдат третирани наравно с ВИС и СИК

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/iliyan-vasilev-geshev-i-prokurorite-mu-tryabva-da-badat-tretirani-naravno-s-vis-i-sik/14988 SvobodnoSlovo.eu
Илиян Василев: Гешев и прокурорите му трябва да бъдат третирани наравно с ВИС и СИК

След като гледах разследващия клип на АКФ ”Осемте джуджета” вече мога да обявя публично. Ползвам правото си на гражданин, когато институциите, като главната и специализирана прокуратурата, които вместо да ме защитават, ме ограбват, да обявя още веднъж - ни признавам тяхната власт над мен и на моите съграждани.

Не смятам да се съобразявам с никакви тяхни актове, решения или действия, защото те не произтичат от Конституцията и законите, включително от публично обявени задължения, а са в интерес на престъпни групи и лица.

В този смисъл има работа с прокурори, действащи в частен, а не в обществен интереси.

За мен Гешев и прокурорите му трябва да бъдат третирани наравно с ВИС и СИК, като лишени от легитимност и представителност престъпни групировки, пленили държавни институции, които се използват за репресия, по аналогия с мутрите от 90-те години, срещу конкретни групи лица и бизнеси.

Поради това ползвам законното си право на съпротива.

Не смятам да изпълнявам каквито и да е техни решения.

Обявявам гражданско неподчинение заради злоупотреба с власт от страна на прокуратурата.

Илиян Василев, Фейсбук

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.