ИМАМ ЛИЧНА МОЛИТВА КЪМ ТРЪМП:

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/imam-lichna-molitva-kam-tramp/20463 SvobodnoSlovo.eu
ИМАМ ЛИЧНА МОЛИТВА КЪМ ТРЪМП:

Моля ти се, Доналд, като на човек ти се моля, бе, Тръмп. Цецку е много хубав, спортист, завършил си е помощното училище, много е организиран, паки може да носи, бюлетини може да носи, изборни резултати може да носи. Ето, на крака ти идва да те уважи. Таралясниците ти купи.

Моля ти се, Доналд, вземи си го при теб. Все за нещо ще ти потрябва - ей сега във Венецуела избори ще организирате, Цецку е незаменим в този случая. Костинброд ще го пренесе в Каракас.

Може и по сутрешните блокове на телевизиите да го пускаш. Луд умора няма, няма да се спре. Много е старателен в това отношение, не пропуска медия.

Задръж го, много ще сме благодарни. Даже можем да си платим, то едни таралясници ще платим, та за Цецку да се издигне ли в страната на неограничените възможности няма. Направо казвай и започваме да събираме. А ако си вземеш и Боку, направо ще те обичаме! Знаем ги двамката ,че са си твои, ама не ни издържат нервите бе, Доналд! Много нанагорно ни идват.

Айде, да се молите, да ви дойде акъла в главата!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.