Как правят бизнеса си в България инвеститорите зад сделката с ЧЕЗ България?

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/kak-pravyat-biznesa-si-v-balgariya-investitorite-zad-sdelkata-s-chez-balgariya/22608 SvobodnoSlovo.eu
Как правят бизнеса си в България инвеститорите зад сделката с ЧЕЗ България?

Милиярдерите зад мол Парадайс мамят дребния частен бизнес и младите хора на България. Управителката на малка частна консултантска компания за имоти на която молът на Грузинците в София е дрължник опрделя Мол Парадайс като  - Рай на измамите и смята да ги съди паралелно България и в Брюксел, а самите инвеститори в проекта сред които  Паата Гамгонешвили, Роланд Исаев, Йосиф Блаошвили определя като измамници, тъй като независимо че са милиярдери коствено, но напълно съзнателно крадат от младите хора на страната ни и дребния частен бизнес в България.

Според потърпевшата 33 годишна млада предприемачка работила по договор за предоставяне на консултантски услуги с Парадайс център (Булфелд ЕООД) за периода 2011-2018 година инвеститорите в Мол Парадайс са пълни измамници и такива хора не могат да закупят фирмата управляваща електроподаването на половин България освен ако не искаме да останем на тъмно завинаги.

Младата жена е пряко мамена в работата си от служители на грузинските милиярдери в България, но твърди, че ги е уведомила за което с официална бизнес нота до централния офис на компанията им в Москва Патеро Дивелъпмънтс на още в началото на 2017 година, за провежданите измами срещу нея и компанията й от мениджмънта на проекта им Парадайс център, но не е получила адекватна реакция, съдействие или изплащане на дължимото.

Измамената жена (ищец по случая) счита инвеститорите зад Инерком за крайно ненадеждни, а сделката за ЧЕЗ България за престъпление срещу държавата, което трябва да бъде спряно час по-скоро независимо какви милиярди играят насреща, защото явно тези хора са крайно ненадеждни след като едни милярдери с проект за сто милиона инвестиционна стойност, и вече 259.3 милиона евро продажна могат да крадат от консултантско дружество с около 100 000 лв. годишен оборот. Според потърпевшата, това е отвратително дори като идея, а на практика е още по-ужасно. Заявява също, че е била неколкократно заплашвана в опит да търси справедливост и да си иска дължимото.

Ето как един от водещите проекти в София - Парадйс се оказа построен върху лъжи и измами за сметка на младите борещи се хора на България и дребния частен бизнес в страната. Преди да влезнете в мола утре помислете - бихте ли оставили парите си именно там където бизнесът и търговията се строи върху кражби и измами от младите и борещи се хора на България с Вашите пари?!!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.