Какво още трябва да сътвори МВР, за да стане ясно, че се ръководи от две нули?

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/kakvo-oshte-tryabva-da-satvori-mvr-za-da-stane-yasno-che-se-rakovodi-ot-dve-nuli/20066 SvobodnoSlovo.eu
Какво още трябва да сътвори МВР, за да стане ясно, че се ръководи от две нули?

Дъно за пропадащите институции у нас както е известно, няма. Доказа го за пореден път храбрата българска полиция. Срещу няколко десетки протестиращи в събота тя реши да използва сълзотворен газ. Щото възникнало напрежение, имало и малко сдърпвания между униформени и недоволни граждани.

Гражданите, разбира се, били тежко въоръжени с няколко плаката, български знамена и пет-шест свирки за вдигане на шум, та да ги чуят политиците. Политиците не са ги чули, защото в събота и неделя летят с лимузините на НСО сред народа, да му обясняват колко се грижат за него и за светлото му бъдеще. Полицаите, които били с каски, щитове, пистолети, палки, белезници и други аксесоари, решили да посмачкат кресливата тълпа, която им разваляла съботната вечер. По заповед на висш началник, те пуснали в действия сълзотворен газ срещу кресльовците. Нещо в професионалните действия на униформените мъжаги обаче се объркало и вместо лютивия хлорацетофенон да разкара досадниците, се разкихали и разсополивили самите органи на реда. Сълзи, превиване – страшна работа. Тъжни мигове, обрисували нагледно съкрушителната картина на боеспособността на родните ченгета. Липсваше само Еди Мърфи, за да влезе епизодът в историята на Холивуд като най-велика смешка… Бедна ни е фантазията каква гледка ще са нашите мачовци на тест по физическа подготовка или тест за интелигентност...

На полесражението липсваха и други два субекта, които биха допълнили картината – министър Младен „Мето“ Маринов и главният секретар Ивайло Иванов, наричан от редовите служители с епитети, описващи пъпеш и яйце, имайки предвид онова нещо над раменете му. Двамата втори ден тежкареят на тема атентатора от Нова Зеландия, който спал преди време в Плевен… В Плевен, където техни колеги се обвързали с мафиоти толкова здраво, че няма развръзване...

Нашата полиция ни пази… Очакваме с нетърпение дуетът Цецо Цветанов – Веско Маринов, да възпеят в нов аранжимент действията на храбрите български полицаи.

Свинемедии на свинеолигарха, по свински се опитаха да пласират версията, че ултраси са хвърлили бомбички срещу полицията. Което прави ръководството на МВР още по-жалко, а фарсът пълен.

Ега ти и стабилността, щом е в ръцете на такива професионалисти - две големи кръгли нули… Вече и реформи няма да помогнат, а разпускане и създаване на ново с нови, интелигентни и можещи хора начело.

.

http://frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.