КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ ЗА БОКУ

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/koledni-podaraci-za-boku/20903 SvobodnoSlovo.eu
КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ ЗА БОКУ

Идва Коледа, време на благотворителност, подаръци и равносметка. В тази насока материалът задължително трябва да си спомни, че през лятото Премиерът-Слънце се оплака, че не му стигат парите, демек човекът – беден! На никого не му стигали, на него също, а пък така да се труди за нашето благо, ей – европейци ни направи, магистрали ни построи, перки по улиците сложи, пусна без допълнителна такса и винетки ски-пистите „Хемус”, „Струма” и „Марица”. Какво искате от човека? Блесна даже на международно равнище, като строго се разпореди на Путин да освободи украинските моряци. Заслужил!!! Добро момче, заслужаващо да си получи коледен подарък.

В Средновековието по повод такива празници, е било задължително придворните и плебса да се отблагодарят за топлите грижи на владетеля с подходящи подаръци. Задължителни, разбира се!

Затова, скъпи българи, членове на електората и материала, наближават празниците. С какво ще зарадвате Бащата на нацията? Мамата ви се размина, ама Боку – не! Мислете!

Не се и съмнявам, че си е направил списъче за подаръци. Например: да ми опаковат комисионната за Ф-16, да наминат пътищарите с няколко багера евро с панделка, да си прибера комисионните от последните поръчки, да напомня на материала и придворните какво ми се иска на душата за догодина. И да не забравите, той Началникът гледа, ама аз съм широко строен, и Дядо Коледа, и Дядо Мраз празнувам. Снежанките - също.

Бедният човек е жив дявол, както казва народа. Какво го плюете, завистници? Човекът не му стигат парите, затова са тези упражнения в политиката и властта. И той да скъта бели пари за черните дни, когато няма да е на трапезата. Макар, че е песимист в това отношение. Ако настъпят черни дни, когато няма да е във властта, проблемът му ще е решен – я на държавна издръжка, я на два метра под земята.....Да не се притеснява, викам, ще му помогнем!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.