КОНГРЕЧУЛЕЙШЪНС! ПЪРВО МЯСТО....ПО БЕДНОСТ

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/kongrechuleyshans-parvo-myastopo-bednost/20488 SvobodnoSlovo.eu
КОНГРЕЧУЛЕЙШЪНС! ПЪРВО МЯСТО....ПО БЕДНОСТ

Боли. Много боли бедността. Особено когато не си отраснал в такава. България никога не е била дива африканска държава с гладни и бедни хора. Винаги е имало нормален стандарт на живот, макар и не в изобилие. До 1990 година никога не сме се смятали за бедна или развиваща се държава, имаше заводи, хората имаха собствени жилища, много рядко се налагаше някой да взема назаем и то никога за храна. И нямам спомен някой да е ровил по кофите, за да се нахрани. И когато си имал жилище, заделени пари за "черни дни", вила, когато си ходил всяка година със семейството си на почивка, когато не си си броял стотинките и сега, когато вземаш заеми да си платиш тока, при положение, че работиш....ами чувството е на бяс и безсилие.

Днес 3/5 от българите не само че не живеят нормално, а ЖИВЕЯТ В МИЗЕРИЯ! Пестят от ток, от вода, от храна, от лекарства. Купуват на децата си кисело мляко от 50 ст., в което освен вода и химикали, друго няма. Ядат кренвирши за по четири лева. Разболяват се и се лекуват с бабини рецепти, защото нямат пари нито за лекар, нито за лекарства.

И забележете - тези над 61 % от българите НЕ СА БЕЗРАБОТНИ. Това са хора с работа и доходи. Това е дъното! А както се вижда, шайката и тези около нея държат парите в България. От кражби, от рушвети, от изнудване, от доходни "хранилки" във властта. На това в цял свят му се казва :ГЕНОЦИД.

В България останаха само две печеливши професии - проституция и политика. Като обикновено най-добрите и успешни политици ги съчетават.

И днес отбеляваме годишнина от Народния съд. Когато са избити голяма част от интелигенцията и противниците на комунистите. Аз няма да съдя. Имало е и хора, които са го заслужавали. Имало е много, които са изгорели покрай тях. Справедливостта е невъзможна там, където емоциите надделяват.

Но си задавам въпросът дали отново не е време за НАРОДЕН СЪД. Защото по законите, създадени от Потресът на правото, днешните крадци-политици не могат да бъдат осъдени и дори разследвани. Те удобно си направиха законите така, че да защитават само тях, но не и народа.

Политиците обрекоха народа си на бедност и мизерия. Защото ВИНОВНИТЕ СА ТЕ - ОНЕЗИ В ПРОКЪЛНАТАТА СГРАДА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, КОЯТО СЕ ПРЕВЪРНА В ГРОБИЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.

Има много преброявания, много статистики. Напоследък оглавяваме класациите - по корупция, по бедност, по ограничаване свободата на словото, по престъпност.....конгречулейшънс, герберасти!

Наложително е да има нов народен съд - специално за вас и за тези, които 28 години крадоха от народа си и го подложиха на геноцид.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.