Лидерът на БОЕЦ: Борисов, попита ли Ердоган за контрабандата от „Булгартабак”?

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/liderat-na-boec-borisov-popita-li-erdogan-za-kontrabandata-ot-bulgartabak/23570 SvobodnoSlovo.eu
Лидерът на БОЕЦ: Борисов, попита ли Ердоган за контрабандата от „Булгартабак”?

Бойко Борисов, попита ли Ердоган за съдбата на Абдуллах Бююк и шестимата турски граждани, които му предаде (продаде)? А за съдбата на над 300 арестувани и гниещи в турски затвори журналисти пита ли го? А за доклада на турски служби за контрабандата на Булгартбак пита ли го?

Или не е прието диктаторите и мафиотите да си говорят помежду си за жертвите си?

Тези риторични въпроси зададе лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев във Фейсбук.  По повод днешното показно убийство на бизнесмена Петър Христов в столицата, той отбеляза: ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА, ТОВА Е МУТРЕНСКА ТЕРИТОРИЯ! Поредният зверски разстрел в центъра на София! След вълната от смърт и трупове, утре БОЕЦ внасяме документ и ще изискваме от Министерски съвет 11-ти януари (откриване на европредседателството) да бъде обявен за ДЕН НА ТРАУР В ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА в памет на загиналите по пътищата, площадите и домовете си българи!”

.

http://frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.