МАТ"РИЯЛЪТ ОПРЕДЕЛЯ ВСИЧКО

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/matriyalat-opredelya-vsichko/19884 SvobodnoSlovo.eu
МАТ"РИЯЛЪТ ОПРЕДЕЛЯ ВСИЧКО

Снимка на Елена Гунчева.

Гледайки вчерашното попълнение от кадри на ГЕРБ, осъзнах какъв е проблемът ни с тази партия. Той е, така да се каже, първичен. Партията е създадена от една мутра, момче за всичко на мафията, със съмнения, че е убиец. Тоест човек, първоначално лишен от чест, достойнство, чувство за добро и зло, морал и елементарно съчувствие към другите. И се заобикаля със себеподобни.

Кадрите на ГЕРБ се подбират специално. Там се чака доста дълго време за одобрение. Подбират се хора, които да слушат и да са лоялни. Колкото по-малко мозък и образование, толкова по-желани в партийните редици. А ако имат такива недостатъци, желателно е да са корумпирани, зависими и склонни да се подчиняват.

Преди година един новоизлюпен сливенски политик ми обясняваше, че в партията му на него не му трябват умни и образовани хора, защото били с претенции и щели да му оспорват решения. Прости, за да слушат. За съжаление в много партии е същото. В ГЕРБ в началото попаднаха и читави хора, които бяха разкарани умишлено. Ако се обаждаш много, ако противоречиш, тоест имаш наглостта да изказваш мнение, различно от това на ръководството, те махат.

Затова и ГЕРБ е селекция на интелектуално семпли, необразовани, некадърни и напълно лишени от чувство за морал екземпляри, тоест МАТРИЯЛ ЗА ИЗБОРИ. Верни като кучета, но не чак толкова интелигентни. С малки изключения! И напълно лишени от чувството за срам. В ситуацията с апартаментите и терасите, където всеки нормален човек би потънал в земята от срам и би изчезнал от общественото внимание, ние виждаме едни самонадеяни и нагли мекерета, които обясняват, че те не са като обикновените граждани и нямаме работа да ги питаме какво и как са крали!

И оттам тръгват НАШИТЕ ПРОБЛЕМИ. Ние разсъждаваме все едно там са средностатистически граждани с някаква възможност за мислене. Но не е така. Имаме работа СЪС СЕЛЕКТИРАНИ ИДИ@@@и! На които мястото не е в политиката. И които заразяват всичко наоколо с простотия!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.