Медийно Гестапо прави властта

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/mediyno-gestapo-pravi-vlastta/2643 SvobodnoSlovo.eu
Медийно Гестапо прави властта

Медийно Гестапо прави властта

След откровено нацисткия закон за черни списъци и неблагонадеждни граждани, съчинен от харвардските мошеници, техни хора във властта създават и медийно Гестапо, което ще следи публикации в социалните мрежи и ще регулира правилните и неправилните.

Гестапото е наречено „работна група“ и ще го ръководи министърът на електронното управление Божидар Божанов. Ще блокират профили, ще докладват лошите играчи, ще ограничава разпространение на съдържание.

Гестапото ще следи как във времето публикации по дадена тема се засилват, ще ги определя дали са фалшиви новини и ще ги докладва на съответните министерства да вземат мерки. Ще дели медиите на нормални, които щели да получат бонус и ненормални, които се сещате какво ще получат.

Проектът на „гестапото“ бил част от програмата „Информационно общество и киберсигурност“. Колко пари ще откраднат, докато пишат доноси и тровят информационното пространство с политическа цензура, е въпрос за няколко милиона евро.

Мислех си до вчера, че след мракобесния закон на Асен Василев и сътрудници, тия политически онанисти са изгребали до дъно мръсотията, налята в мозъците им, но очевидно продължават да ги инжектират с финикийски серум. А, както е известно от историята, с него са родени и отгледани и комунизмът, и нацизмът.

Петьо Блъсков, г-л редактор в. "Труд"

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.