МРАКОБЕСИЕ! ХУНТАТА ВЪРВИ КЪМ ВКАРВАНЕТО НИ ОТНОВО В ЗАТВОР! ЗА УДЪРЖАНЕТО НА ВЛАСТТА НА ХУНТАТА УБИХА ОКОНЧАТЕЛНО ИКОНОМИКАТА И ДЪРЖАВАТА!

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/mrakobesie-huntata-varvi-kam-vkarvaneto-ni-otnovo-v-zatvor-za-udarzhaneto-na-vlastta-na-huntata-ubiha-okonchatelno-ikonomikata-i-darzhavata/14736 SvobodnoSlovo.eu
МРАКОБЕСИЕ! ХУНТАТА ВЪРВИ КЪМ ВКАРВАНЕТО НИ ОТНОВО В ЗАТВОР! ЗА УДЪРЖАНЕТО НА ВЛАСТТА НА ХУНТАТА УБИХА ОКОНЧАТЕЛНО ИКОНОМИКАТА И ДЪРЖАВАТА!

Боко Тиквата чрез слугата си здравния министър ВЪРВЯТ С ЯРОСТ КЪМ ВКАРВАНЕТО НИ ОТНОВО В ЗАТВОР, ЗА ДА ЗАПАЗЯТ ВЛАСТТА НА КОРУМПИРАНАТА ХУНТА!

Затварят се барове, дискотеки – закрити помещения,  може да се празнува само до 30 човека на открито.

Състезателни мероприятия – без публика!

ЗАСИЛЕН КОНТРОЛ, ГЛОБИ И НАКАЗАНИЯ ВЪРХУ ЗАВЕДЕНИЯТА! При втора глоба – ЗАТВАРЯТ ЗАВЕДЕНИЯ!!!

„АФЕРА“ ви го написа още преди месец – ВСЕКИ МЕСЕЦ ЩЕ НИ ДЪРЖАТ В НАКАЗАТЕЛНА АКЦИЯ, ДОКАТО ПРЕЗ ЕСЕНТА ЩЕ ЗАТВОРЯТ ПАК ДЪРЖАВАТА, ЗА ДА УДЪРЖАТ ВЛАСТТА НА ХУНТАТА ДО ИЗБОРИТЕ! Пред нищо не се спират и стигнаха до тотално убиване на икономиката и бизнеса.

Тези типове УБИВАТ И МАЛКОТО ОСТАНАЛО ОТ ИКОНОМИКАТА НА ТАЯ ДЪРЖАВА, КОЯТО ПРЕВЪРНАХА В КОЧИНА!

Управлява ви мракобесна МАФИЯ!!!

Жалко, че няма народ тук, като сръбския!

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.