НАПАСТ ОТ УБИЙСТВА НАД ЖЕНИ. ДЪРЖАВАТА БЕЗДЕЙСТВА

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/napast-ot-ubiystva-nad-zheni-darzhavata-bezdeystva/20974 SvobodnoSlovo.eu
НАПАСТ ОТ УБИЙСТВА НАД ЖЕНИ. ДЪРЖАВАТА БЕЗДЕЙСТВА

https://www.youtube.com/watch?v=CzFqNL1G96I

Този петък в. Дневник и Съюзът на жените обявиха смъртта на още една 6-та само за последния месец убита жена от партньора си:

https://web.facebook.com/BulgarianFundForWomen/posts/2032541283506181.

6-та жертва само за този месец.  4 от жените бяха убити от партньорите и съпрузите си, 1 майка от сина си и едно малко момиченце от баща си.

Всичко това се случва след крайно обидно, агресивно и сексистко изказване на екс зам. министъра Валери Симеонов от НФСБ през месец Ноември срещу майките, жените и децата на България, което разтърси цяла България, предизвика масови национални протести за проявената вербална агресия срещу жените, майките и децата на България и  му  коства оставката.

https://svobodnoslovo.eu/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B5-%D0%B4%D0%BE%D1%88%D0%BB%D0%B8-%D0%B2-%D1%83%D0%B6-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B5-%D0%B4%D0%BE%D1%88%D0%BB%D0%B8-%D0%B2/

Междувременно този явно увреден човек без капка морал или ценностна система, който буквално взриви и вдигна на бунт цяла България е допуснат все още да се изказва и изявява от малоумните си колеги от НФСБ и коалиционните си партньори от ГЕРБ след като очевадно има видни ментални и психологически проблеми и говори абсолютни безсмислици и прави тежка анти правителствена пропаганда. Неясно защо не го скриват и неясно защо нито той осъзнава какво направи и как влияе негативно на цялото ни общество неговият изкривен светоглед, нито управлението и партньорите му.

Междувременно в България продължават да летят крайно сексистки реклами из медийното пространство, я на Софийският университет, я на столични молове и СЕМ и всички потенциално отговорни институции спят и НЕ РЕАГИРАТ, докато този петък умря още една 6-та жена от мъжка ръка на свой близък само за този последен месец.

СУ се извиниха за сексистката реклама и я спряха, но виж един от най-големите столични молове вече близо 10 дни промотира реклама в която жена седи като наказана на стол облечена като ученичка от 60-тте, присвита, напрегната с лице скулесто, напрегнато, мрачно, почти уплашено и ръце на коленете и я питат беше ли послушна. След скандал по темата молът видоизмени рекламата като само добави под нея Дядо Коледа, което нито я прави по-малко сексистка, нито по-малко грозна и опасна за обществото, с оглед цялостния й контекст и поведенчески разказ в нея, нито по-малко нерелевантна на ситуацията в страната ни, нито по-малко скандална и ето че само 7 дни след пускането й в България умря още една жена от ръката на партньора си.

25-26 ноември бяха дни на протестите срещу насилието над жените на България, междувременно частни и държавни учреждения бездействат и нехаят, а жените на България продължават да умират и биват убити от "мъжете " ни.

Междувременно репресиите и насилие вербално, корпоративно, социално и физическо в бизнеса и политика е в своя абсолютен ПИК:

  1. В затвора лежи една явно невинна и наредена жена бившия кмет на район Младост Иванчева, която е от ден първи е с нарушени човешки права, бива затваряна зад стъкло като хамстер, бива репресирана, мачкана. Онема й се правото да говори.
  2. На Корнелия Нинова се изпращат полицаи да я следят и подслушват работните й срещи, а Младен Маринов твърди, че няма такова нещо.
  3. Отнема се охраната и служебният автомобил и охраната на Онбуцманът на на Република България Мая Манолова като форма на репресия, независимо, че такъв по право й се полага само защото е жена и участва в социално отговорни кампании, които на милното ни правителство крадливо не му се нравят.
  4. В бизнеса също нашумяха случаи на жени, чието лично имущество бива противозаконно изземано с цел изнудване, терор, садизъм, животът и здравето им заплашвани с цел саморазправа и неплащане на корпоративни дългове, а Българската УЖ полиция, както я нарича потърпевшата Елица Стоименова не само не реагирала според нея тя била тотално наплатена в полза на репресорите.

Това всичкото също влияе на обществото и нагласите му към жените на България и отношението им към тях “Уважаеми” Г-да УЖ Политици. Отношението Ви/Им е - ДА ГИ ЗАТВОРИМ, РЕПРЕСИРАМЕ ДО ОТКАТ И ДА ГИ ИЗБИЕМ ЗАЩОТО ИСКАТ ТРИБУНА, ИСКАТ ПРАВА, ИСКАТ СВОЕТО ЗАСЛУЖЕНО ПРАВО НА СЪЩЕСТВУВАНЕ И РАБОТА!!!! ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ КАКВО НАСЯВАТЕ “УВАЖАЕМИ” Г-ДА ПОЛИТИЦИ!

Докога така питаме? ДОКОГА ЩЕ ИЗБИВАТЕ ЖЕНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И КОЙ ЩЕ ВИ РАЖДА ПОСЛЕ?!

Кога ще вземат микрофона на този невменяем ментален пропадняк Валери Симеонов питаме?

Кога ще реагират и ще спрат рекламните и маркетинг кампании пропагандиращи сексизъм и насилие над жени питаме?

Кога полицаите в тази държава УЖ България ще започнат да си вършат реалната работа навместо наплатени поръчки и нареждания и репресии над жените на България?

Докога ще живеем в УЖ "България" питаме?

Резултат с изображение за насилие над жени

facebook.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.