НЕ ДЪРЖАВАТА Е БЕЗПОМОЩНА, А НИЕ!

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/ne-darzhavata-e-bezpomoshtna-a-nie/19834 SvobodnoSlovo.eu
НЕ ДЪРЖАВАТА Е БЕЗПОМОЩНА, А НИЕ!

По повод случая в Габрово много коментари бяха за това, че държавата е безпомощна, че полицията не знае и не може да реагира срещу недосегаемите, че не може да наложи ред, че никой не може да се справи.

Не се лъжете! Безпомощна е не държавата, а ние! Защото видяхте вчера в Габрово полицията как бие и как тръгва ....срещу българите. Не се и съмнявайте, че ако българите направят сериозен протест, ще има много бой, сълзотворен газ и БТР-и.

Държавата не е безпомощна. Тя съзнателно си отглежда престъпници и матриял. ТЯ НЕ ИСКА ДА ИМА ОБЩЕСТВЕН РЕД! Защото там, където всички се страхуват за живота си и се чувстват трета ръка хора в държавата си, лесно се управлява. Целта е да се втълпи на хората, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА РАЗЧИТАТ НА НИКОГО. ЧЕ ДЪРЖАВАТА И ПОЛИЦИЯТА НЯМА ДА ГИ ЗАЩИТЯТ. ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИМИРЯТ С ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА НЕДОСЕГАЕМИТЕ И НА ПОЛИТИЦИТЕ. ДА ГИ ОСТАВЯТ ТЕ ДА ВЛАДЕЯТ ТЕРИТОРИЯТА!

Безпомощните сме ние. Защото се отказахме от България. Защото всеки се е свил в личната си черупка и не смее да вдигне глас, за да не получи някоя палка по главата. Или да не остане без работа, без доходи, или цялата репресивна държавна машина да не тръгне срещу него.

На територията единствените безпомощни са българите. Народът. Почтените граждани. Държавата е достатъчно силна да се саморазправи с всеки, който тръгне срещу нея и електоратът на политиците.

Това е истината! Не бъркайте слабостта с привилегиите. И не се лъжете, че полицията не знае какво прави. Не се лъжете, че ако си свалят шлемовете, са с вас. Просто ви знаят как да ви манипулират.

От смачкани хора не става народ. Освен ако не намери сили в себе си да тръгне - този път не срещу чужда, а срещу собствената си държава, овладяна от мафията! За да оцелее!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.