Никой не клати повече правителството от собствената му Глупост, Некадърност и Лакомия!

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/nikoy-ne-klati-poveche-pravitelstvoto-ot-sobstvenata-mu-glupost-nekadarnost-i-lakomiya/23212 SvobodnoSlovo.eu
Никой не клати повече правителството от собствената му Глупост, Некадърност и Лакомия!

"Никой не клати повече правителството от собствената му Глупост, Некадърност и Лакомия! Те са "гадовете", които евентуално могат да съборят сламената колиба "ГЕРБ+Патреоти". Друг е въпросът, че ако Борисов тръгне да подава оставка трябва да мине през труповете на коалиционните си партньори вицепремиерчетата Каракачанов - Симеонов. Те биха го спрели дори с цената на безценните си туловища, защото за тях това е последният танц във властта."

С този коментар цели точно в десетката евродепутатът Николай Бареков по повод изказването на разлюляният от собствената си глупост премиер, който търси вятърни мелници, за да оправдае действията на крадливата си коалиция.

Това е и отговорът на въпросите на БСП, кои са гадовете, на които се кани "бащицата" на народа

Резултат с изображение за Бареков

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.