НОЩ Е ОРГАН, СЪЗДАДЕН ОТ БОРИСОВ ДА МУ ПАЗИ ОС*АНИЯ З@ДНИК. НЯМАТ НИКАКВА ДОКУМЕНТАЦИЯ!

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/nosht-e-organ-sazdaden-ot-borisov-da-mu-pazi-osaniya-z-at-dnik-nyamat-nikakva-dokumentaciya/14791 SvobodnoSlovo.eu
НОЩ Е ОРГАН, СЪЗДАДЕН ОТ БОРИСОВ ДА МУ ПАЗИ ОС*АНИЯ З@ДНИК. НЯМАТ НИКАКВА ДОКУМЕНТАЦИЯ!

Ще дам линк към новината, но искам да обърна специално внимание на най-ценното в нея.

АБВ сезира главния прокурор за дейността на НОЩ

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/abv-sezira-glavniya-prokuror-zaradi-deynostta-na-nosht?fbclid=IwAR3N2p6Ivi-Sf0J-diybOaYJXvLlFvxBpSkU-NSFMCZjztz5waM62OZyhe8

Оказва се, че погребалните агенти от НОЩ не са водили и не съхраняват НИКАКВА ДОКУМЕНТАЦИЯ относно това какво се обсъжда на заседанията им и по какъв дневен ред, кой какви предложения е направил, какви решения са вземани и т.н. Просто не са правили никакви протоколи.

Събирали са се явно на раздумка с Боса и той, в зависимост от това дали е „спинкал сладко“ сред пачки, кюлчета, пистолет и бутилка уиски, е давал наставления какви плашила да се извадят за пред публиката, каква неграмотна заповед да напише Ананиев, къде и как Мутафчийски да си изпере униформата и да заяви, че „яко ще се мре“ и пр.

Също така не е създавана и не се съхранява НИКАКВА ДОКУМЕНТАЦИЯ за това на колко лица, починали от COVID-19 (така си ги водят в НОЩ) е направена аутопсия.

Липсва също така документация за това Колко са направените тестове от началото на пандемията до 22 май 2020 г. и колко са тестваните лица в страната. Последното е направо наглост от космическа величина особено на фона на днешния брифинг, на който говореха за едни „уникални ЕГН“ (сякаш иначе не са уникални…), които били гаранция за това, че няма как да има грешка в отчитане броя на заразените и пр. глупотевини.

Ето въпросите, на които е поискан отговор по Закона за достъп до обществена информация, адресирани до Министерския съвет, до председателя на НОЩ ген. Венцислав Мутафчийски и до министъра на здравеопазването Кирил Ананиев.

  1. Да бъдат предоставени копия от водените протоколи от заседания на НОЩ.
  2. На колко от официално обявените за починали от COVID-19 лица в България е направена аутопсия?
  3. Колко са направените тестове от началото на пандемията до 22 май 2020 г. и колко са тестваните лица в страната?

Отговорът е красноречив за това, че НОЩ е един орган, създаден от Борисов да му пази ос*ания за*ник, използвайки измислената пандемия/епидемия от коронавирус и естествените страхове у някои хора.

Предполагам, че информацията за броя направени тестове, която се помества от 1 юни насам, се дължи точно на това питане, защото на ГЕРБавите калинки от НОЩ им е светнала червената лампа, че накрая те ще операт пешкира за създаването на паника и истерия сред хората.

Ето отговора на загрижените за здравето ни, които освен да ни затварят по домовете и да ни карат да ходим като ненормални с парцали на лицата си, друго не правят.

„От МЗ отговориха, че не създават и не съхраняват информация по поставените въпроси.“

Това е положението…

Борисов, ОСТАВКА и СЪД!

Партия АБВ е внесла сигнал до главния прокурор Иван Гешев заради дейността на Националния оперативен щаб (НОЩ) за борба с коронавируса.

Наталия Сотирова

http://afera.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.