ОСТАВА ДА УТОЧНИМ КОИ ХОРА ТОЧНО!

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/ostava-da-utochnim-koi-hora-tochno/20994 SvobodnoSlovo.eu
ОСТАВА ДА УТОЧНИМ КОИ ХОРА ТОЧНО!

Управляващата банда се опитва да втълпи на материала, че хората живеели по-добре под нейно управление. Цъфтят и връзват. Направо се чудят къде да си вложат парите, затова и леееекичко се вдигат данъци, цени и всичко. Да не ги натоварват с излишни пари.

И искам да попитам управляващите самозабравили се крадци – вие от колко време не сте ходили при народа. Не в клубовете на ГЕРБ и на партийни мероприятия – сред народа. Или не ви стиска? Защо не отидете в Северозападна България в малките градчета и села да обясните на хората колко са забогатели под Вашето управление?

Ще отидете ли да обясните на пенсионер с 300 лева пенсия, как да си купи животоспасяващите лекарства и да не умре от глад през месеца? Ще отидете ли да обясните на младо семейство под наем с две деца, как да оцеляват с една заплата?

Депозитите растат! Вярно! Още по-интересно е, че забогатява само една малка прослойка, близка до Вас – на която се дават обществени поръчки и договори. И една съвсем малка част от бизнеса, които работят с чужденци и не са зависими от вас.

И да попитам отново – кой бяга от хубавото? Надали има българин, който по време на Вашето управление да не се е замислил да ИЗБЯГА! Да, това е думата.

ВИЕ НЕ СЕ И СЪМНЯВАМ, ЧЕ ЖИВЕЕТЕ ПО-ДОБРЕ. И ТЪЙ КАТО МНОГО ОБИЧАТЕ ДА СЕ ОГЛЕЖДАТЕ В ОЧИТЕ НА ЧУЖДЕНЦИТЕ, ОТВОРЕТЕ НЯКОИ ПУБЛИКАЦИИ В ЧУЖДЕСТРАННАТА ПРЕСА ЗА ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ И ВИЖТЕ КАКВО ПИШЕ ТАМ – КОЛКО МИЛИАРДА СТЕ ОТКРАДНАЛИ ОТ КОРУПЦИЯ, ОТ ЕВРОПРОЕКТИ, КОЛКО ЗЛЕ УПРАВЛЯВАТЕ…..НЯМА ДА ВИ ПОХВАЛЯТ, БЪДЕТЕ СИГУРНИ.

Затова и трябва да се махнете, защото ние също искаме да живеем по-добре. А това няма как да се случи, докато Вие управлявате държавата като колониална държава.

„Шести септември“

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.