ОТ ТВ СУТРИН ДО МРАК – КОРОНАВИРУС, И ПАК, И ПАК! ДОКАТО ЗАБРАВИМ, ЧЕ СМЕ ПОТЪНАЛИ В КОРУПЦИЯ!

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/ot-tv-sutrin-do-mrak-koronavirus-i-pak-i-pak-dokato-zabravim-che-sme-potanali-v-korupciya/16820 SvobodnoSlovo.eu
ОТ ТВ СУТРИН ДО МРАК – КОРОНАВИРУС, И ПАК, И ПАК! ДОКАТО ЗАБРАВИМ, ЧЕ СМЕ ПОТЪНАЛИ В КОРУПЦИЯ!

Директорът на ФК Лудогорец “ Ангел Петричев: „...Във вторник получихме обаждане от Външно министерство с молба да приберем 24 души от район на Ломбардия. Започнахме подготовка и набавихме маски и дезинфектанти. Бяхме в пълна готовност да действаме и да приберем децата. Впоследствие стана ясно, че ще го направят по друг начин. Използвам случая да благодаря на Бойко Борисов, тъй като имаше реална възможност отборът да бъде поставен под карантина, ако те пътуват с нас…“

От тв сутрин до мрак – коронавирус. И да не си болен, ще се разболееш от бзкрайни, раздути, тъпи, малоумни „разговори“ за коронавируса.

Важното е ефир да се пълни и да не стане и дума за корупцията, в която отдавна сме потънали и от която сме убити приживе.

Тази сутрин по Нова Домусчиева прахосаха куп ефирно време в безумно тъп „разговор“ с директора на „Лудогорец“ Ангел Петричев. Ама какво казахте на момчетата, ама къде отидохте, ама какво стана в хотела, успех ви желаем – подмокрени Виктор и Ади подскачат с такова раболепие в очичките, да не би да сбъркат стъпката на подгъзурването на чорбаджията си.

Някой кихнал, друг се насрал, цял ден ни облъчват с „мерките“, които взимали против коронавируса. И нищо друго не правят, всъщност, освен да всяват паника.

Не дай си Боже да ни налази коронавируса. Тогава пак ще се отзовем там, където затънахме в язовир Студена, въпреки всичкте бляботения на горгобашиите на Властта, пуснати по телевизиите денонощно да отклоняват вниманието от разпада на държавата – кочина.

В блатото.

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.