ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА КАФЯВО

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/petdeset-nyuansa-kafyavo/14853 SvobodnoSlovo.eu
ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА КАФЯВО

Каскетчо е на принципа: Шефът е лайно. Затова да омърсим всички негови опоненти, че на фона на кафявото лайното Бойко да не си личи! Това е толкова долно и омерзително, че не мога да повярвам, че се случва в България. За тридесет години се нагледах на грозни души, предателски настроени мижитурки и откровени крадливи престъпници. Но това, което става, надминава фантазията на всякакви световни престъпници /такива управляващи няма, чак толкова гнусни и крадливи/.

Още по-лошо - прокуратурата, призвана да пази закона, първа го прегази с кални цървули на недоучили йористи. Нарушават се основни права и свободи от Конституцията, а ние мълчим. Съдът мълчи. Прокуратурата е и съд, и обществено мнение, и бухалка на властта. Скоро май ще започнат да разстрелват по улицата за критики срещу властта.

Толкова са се насъскали да окалят всичко около себе си, че могат да ни въвлекат и в международен скандал. Вместо да си мълчат, че проспаха пиратската акция с либийския кораб, те най-нагло използват ситуацията да омаскаряват хората, които поне са се опитали да помогнат и да замажат положението, като спасят имиджа на България.

Прокуратурата не забелязва откраднатите милиони на нощното шкафче, не забелязва рекета на министъра, не вижда проблем, че пиарката на Онуй е ходила всеки месец да взема лептата от Божков. На прокуратурата проблемът й са неудобните на властта.

ПЕТДЕСЕТ НЮАНСА КАФЯВО - ТОВА Е МЕЧТАТА НА ПРОКУРАТУРАТА ЗА БЪЛГАРИЯ!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.