ПОТРЕСАВАЩО! Украинският посланик затвори хотела си в Бургас за… украински бежанци

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/potresavashto-ukrainskiyat-poslanik-zatvori-hotela-si-v-burgas-za-ukrainski-bezhanci/4043 SvobodnoSlovo.eu
ПОТРЕСАВАЩО! Украинският посланик затвори хотела си в Бургас за… украински бежанци

Потресаваща новина извади наяве грозното лице на войната, погледнато от друг ъгъл – не кръвта на невинните жертви, а предателствата от свои.

Оказа се, че хотелът на украинския посланик Н. Пр. Виталий Москаленко, единственият петзвезден хотел в Бургас – Гранд хотел и СПА „Приморец“, е затворен за…бежанци от Украйна!

Ужасяващата новина сподели в своя фейсбук профил журналистът Стоян Тодоров.

Ето пълния текст:

„Собственикът на хотел „Приморец“ в Бургас е затворил хотела и отказва да приема украинци. Аз съм в потрес! Знаете ли кой е собственик на най-големия хотел в Бургас? Москаленко се казва, Виталий Москаленко, негово превъзходителство, посланик на Украйна в България“.

Проверка на Narod.bg обаче показа, че официален собственик на „Приморец“ е бизнесменът Димитър Караненов, който е…. почетен консул на Украйна у нас, избран през 2013 г., когато кабинетът на Бойко откри първото консулство на Украйна у нас.

Narod.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.