СЕВДА, КАТО ШЕХЕРЕЗАДА, СПРИ С ИЗЛАГАЦИЯТА, ЧЕ СТАНА ЗА Т@К!

https://svobodnoslovo.eu/nachlna-dyasno/sevda-kato-sheherezada-spri-s-izlagaciyata-che-stana-za-t-at-k/15298 SvobodnoSlovo.eu
СЕВДА, КАТО ШЕХЕРЕЗАДА, СПРИ С ИЗЛАГАЦИЯТА, ЧЕ СТАНА ЗА Т@К!

СЕВДА, КАТО ШЕХЕРЕЗАДА, СПРИ С ИЗЛАГАЦИЯТА, ЧЕ СТАНА ЗА Т@К! КАКВИ ПРОСТИ ХОРА ПО „ВЪРХОВЕТЕ“. НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ.След като първобитно отговори на поста на Васил Божков, прес директорката на Бойко Борисов – Севдалина Арнаудова продължава да се излага с втори пост по темата, който окончателно затвърди впечатлението, че тая особа е скарана не само с пиара, но и със самообладанието.

Този път се изживя като Шехерезада и писна като Паниковски: „Не ме пипайте!“

А бе, Севдо, спри с излагацията, че стана за пълен т@к!

Колкото повече пишеш в истерия, толкова повече набълбукваш не само себе си, но и Чорбаджията си Боко! Ясно е, че сте в паника, ясно е, че насреща си имате умен шахматист, ясно е, че ви чакат още веществени доказателства, ясно е, че си една от пешките до Царя, а пешката ходи подир задника на Царя и не смее да гъкне, но и с пешка се матира Царя, ама в такава война се иска хладнокръвие, а не да пишеш безумици като недоклатена мома. Не само, че нищо конкретно не опровергаваш, не само, че никой не те пита къде работел баща ти и кой те пипал, и кой не те пипал, ами продължаваш да дълбаеш дъното. Нали се сещаш, че едно е баба Фроса да каже, че ежемесечно си ходила в бизнес офис, друго е Васил Божков да го напише?! Докарахте я до „нивото“ на цеката, дето не е слизал от черешата.

Аfera.bg

П.П. Стефан Гайдарски:

Очаквах да изтрие предишното, а тя с ново изскача.

Какви прости хора по „върховете“.

Не е за вярване.

Васил Петев:

Арабска “културна” пролет тече у нас…

Докато Али Баба и Шехерезада си разказват приказки, Аладин зареди килимчето с 96 и духна в неизвестна посока.

40-те разбойника рязко намаляха на 30.

Синбад Мореплавателя от Разград пък пие кафе и си ЦеКа карти с контрагенти от хазартостротелницата във Варна.

Логично, всички са облечени в бело.

Завеса, все още няма – чакаме Ганьо Арабски да свърши с тениса.

Я, марш, всичките в пустинята, че на камилата й свърши млекото!

Георги Дренчев:

шехерезада, която служи на мутрите, малко на айше докарва.

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.